O Anlar Kamerada Açiklamasi Polis, Kavga Ettigi Komsusunu Silahla Vurdu

İçel’de bir sitede polis memuru tartistigi komsusuyla önce kavga etti, ardindan da tabancasini çekerek 4 yerinden vurarak agir yaraladi.

O Anlar Kamerada Açiklamasi Polis, Kavga Ettigi Komsusunu Silahla Vurdu
Olay, Merkez Toroslar Ilçesi Korukent Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Iddiaya göre, 45 yasindaki R.K., dairesinin oldugu binaya girdikten sonra arkasinda gelen polis memuru komsusu B.A.’nin hakaretlerini duydu. Bunun üzerine çikan tartismada ikili kavga etti. O sirada binanin kapisina dogru çikan B.A. belindeki tabancayi çekerek pes pese ates etti. Olayda R.K. her iki ayagi ile karin ve sirtindan yaralandi. Yarali çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen ambulansla İçel Sehir Hastanesi’ne kaldirildi. Süpheli ise bölgeye sevk edilen çok sayida polis tarafindan yakalanip gözaltina alindi.

Olay ani saniye saniye kamerada

Yasanan olay ise sitenin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. O anlarda, Süphelinin gelerek önce el hareketleri yaparak bir seyler söylemesi daha sonra ikilinin kavga anlari yer aldi. Kavga sirasinda gelen bir kisinin onlari ayirmaya çalismanin ardindan B.A.’nin silahini çekerek pes pese ates etme anlari ile disarda tekrar silahini doldurma görüntüleri de kameraya yansidi. Vurulan sahsin esi Nasibe K.’de " Esimin arkasindan gelerek küfürlü bir sekilde konusuyor. O sirada esim dönüyor bana mi söylüyorsun diyor. Bende silah sesleri duydum. Asagi indim esimi vurmus. Karsida gördüm, ’sen ne yapiyorsun, polis olarak bizi koruyacagina öldürüyorsun ’dedim. Bana ’Çekil, çekilmesen seni de vuracagim" dedi" diyerek o anlari anlatti.

Yasanan olayi anlatan vurulan sahsin yegeni Bilal Yigit, "Dayim içeri girerken arkasindan gelen sahis küfür ediyor. Dayim’ Sen bana mi ediyorsun’ diyor. O da ’hepinize ediyorum’ diyor. Ondan sonra bir arbede yasaniyor. O sirada kendisi silahini çikarip öldürmeye ates ediyor dayima. Dayim yere düstükten sonra tekrar dayima silahini dogrultum ates etmeye yeltenirken birilerini görüp kaçiyor" dedi.

Öte yandan ayni bölgede oturan Ozan Çiçek’te daha önce polis memurunun kendisine silah çektigini ve geçmis zamanda da esine siddet uyguladigina sahit olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA