Baskan Uysal Açiklamasi 'Milletin Ihtiyaçlarina Para Harcadik'

Seçim Koordinasyon Merkezi açilisinda konusan Muratpasa Belediye Baskani ve Adayi Ümit Uysal, "Bir yere bir kule dikelim de, ‘Vay kuleye bak desinler’ demedik. Sadece ihtiyaçlara para harcadik. Millete para harcadik. Milletin ihtiyaçlarina para harcadik. Muratpasa’mizda Turunç Masa sistemimizle müthis disiplinli bir hizmet agi kurduk. Arayan her insana, belediyenin kosarak gittigi bir düzen kurduk" dedi.

Baskan Uysal Açiklamasi 'Milletin Ihtiyaçlarina Para Harcadik'
Muratpasa Belediye Baskani ve Adayi Ümit Uysal, Meydankavagi Mahallesi 12. Cadde üzerinde Seçim Koordinasyon Merkezi açilisini gerçeklestirdi. CHP Il Baskani Nail Kamaci, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve adayi Muhittin Böcek, Muratpasa Ilçe Baskani Hasan Sahin, CHP Kepez Belediye Baskan adayi Mesut Kocagöz, belediye meclis üyesi ve adaylari, muhtarlar açilista yer aldi. Ümran Uysal da açilista esi Baskan Uysal’in yaninda yer aldi.

“Standart olusturduk”

Baskan Uysal, çok sayida vatandas ve partilinin de bulundugu açilista, Muratpasa’da 10 yildir devam ettirdikleri belediyecilikle tüm toplum kesimleri için yasam standardi olusturduklarini söyledi.

Muratpasa’da ‘sapkadan tavsan’ çikaran degil toplumun ihtiyaçlarina göre sekillenen bir belediyeciligi hayata geçirdiklerini aktaran Baskan Uysal, söyle konustu:

“Bir yere bir kule dikelim de, ‘Vay kuleye bak desinler’ demedik. Sadece ihtiyaçlara para harcadik. Millete para harcadik. Milletin ihtiyaçlarina para harcadik. Muratpasa’mizda Turunç Masa sistemimizle müthis disiplinli bir hizmet agi kurduk. Arayan her insana, belediyenin kosarak gittigi bir düzen kurduk. Muratpasa’mizda bütün atiklarin paraya dönüstügü bir atik toplama sistemi kurduk. Muratpasa’mizda bütün kiyi seridindeki topluma açik olmasi gereken yerleri milletin mali yapan, topluma açik tutan bir düzen kurduk. Muratpasa’mizda güneyli, kuzeyli, sagci, solcu kim varsa toplanip sehir için fikir üretebilecegi, sehrine faydali olmaya çalisacagi bir sivil toplum merkezi kurduk. Okul alanlarina spor salonlari yaptik ve bir spor olanagi ortalamasi kurduk. 10 bin kisi her yil kurslarimiza katildi.

Her hafta ritmik ortalamasi olan bir kültür faaliyetleri toplami kurduk. Bir standart kurduk. Dogalgazimizi getirdik ve bütün yollari söküp yeniden yaptik. 500 kilometre kendi ürettigimiz asfaltta Muratpasa’mizda hep bir standardi tesis etmeye çalistik. Engelli yurttaslarimizin yalniz kalmayacagi bir düzen kurduk. Kadinlarimizla ilgili bir düzen kurduk. Yilda 12 bin yaslimiza uzanan bir düzen kurduk. Bin 500 eve her gün yemek götüren bir düzen kurduk. Muratpasa’mizda bir hayat standardi kurduk.”

Hedef 19 ilçe

Bu yasam standardini tüm ekonomik zorluklara ragmen asla bozmayacaklarini yeni hizmetler, yeni yaklasimlar ekleyerek daha da yükselteceklerini aktaran Baskan Uysal, "Simdi bir yola çikiyoruz. Muratpasa’da, 19 ilçemizde ve Büyüksehir Belediyemizde bir yola çikiyoruz. Muhittin Böcek baskanimizi yeniden Büyüksehir Belediye Baskanimiz yapacagiz. 19 ilçemizin tamamini almaya gayret edecegiz. Varligi yoklugu paylasacagiz, millete yüregimizi, cigerimizi açacagiz" diye konustu.



Yirmi senenin özeti

Baskan Uysal, konusmasina söyle devam etti:

"Muhittin Böcek baskanimizin mücadelesine destek verecegiz. Turizm bize yakisir. Dünyanin bütün ülkelerinden buraya insan geliyor. Burada baris, sevgi, saygi ortaminda yasamak, rahat etmek, geçici bir süre dinlenmek ve ülkelerine gitmek istiyorlar. Buraya çok sayida insan da farkli kültürlerden geliyor. Bunu gögüsleyebilecek hosgörü çinari, bunu kucaklayabilecek yaklasim CHP’li belediyelerin yaklasimidir. Istikametimizi bozmayalim. Hep birlikte kenetlenecegiz. Hep birlikte birlik beraberlik içinde büyüksehir belediyemiz basta olmak üzere 19 ilçe belediyemizi kazanmak için varimizi, yogumuzu, bütün gücümüzü ortaya koyacagiz."

"Bazilarini üzmeye devam edecegiz"

Büyüksehir Belediye Baskani Böcek ise, "Bizim ayrimiz gayrimiz yok. Biz hep birlikteyiz. Ata’miz ‘Hiç süphesiz ki dünyanin en güzel yeri Antalya’ dedi.

Herkesin gözü burada. Seçimi kaybedince üzülenler oluyor biliyorsunuz. Herhalde biz hep birlikte bazilarini üzmeye devam edecegiz" diye konustu.



"Muratpasa damga vuracak"

CHP Il Baskani Kamaci, "Bu seçim Türkiye’nin önündeki bir genel seçimin önünü açacaktir. Böyle çalisalim, böyle düsünelim ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyilini daha iyi sekilde geçirelim" diye konustu.

Konusmalarin ardindan merkezin açilisi alkislarla gerçeklestirildi.

Baskanlar ve adaylar hep birlikte hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA