MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan Projelerimiz Ile Cazibe Merkezi Olacak'

Cumhur ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, seçim çalismalarini yogun bir tempoda sürdürüyor. Tabarogullari, Hekimhan’da görüstükleri her insandan, Hekimhan’nin hizmetler konusunda yasadigi sikintilari dinlediklerini vurgularken, “ Hekimhan projelerimizle cazibe merkezi olacak” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan Projelerimiz Ile Cazibe Merkezi Olacak'
Hekimhan’nin bölgesinde gelecekte il olmaya namzet bir yerlesim bölgesi olduguna dikkat çeken ve Hekimhan’i projeleriyle 100 bin nüfusa göre planladiklarini hatirlatan MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, “Insanlarimizla bir araya geldigimizde gördügümüz sey, Hekimhan hak ettigi ve alamadigi hizmetler konusunda sikayetçi. Hekimhan’li ilçesinin potansiyelinin farkinda ve bir seylerin degismesini arzuluyor. Bu seçim Hekimhan’nin seçimi, ben bu isi görev olarak gördügüm için aday oldum. Büyük projelerimiz var, bunlari tek tek anlatiyoruz. Hekimhan projelerimizle cazibe merkezi olacak. Insanlarimiz bu beldede yasamaktan mutlu olacak. Çocuklarimiz, gençlerimiz, ailelerimiz Hekimhan’da yasamanin keyfine varacak. Bu bereketli topraklarda arzu ettikleri hizmetlere ulasacaklar“seklinde konustu.

“Sorunlari ve çözüm yollarini biliyoruz"

Sahada cumhur ittifaki olarak bir bütünlük içerisinde çalisildigini belirten Tabarogullari, "2 Cumhur ittifaki demek hizmet demek, güçlü belediyecilik demek. Biz bu gücün Hekimhan’da hizmete dönüsmesini saglayacagiz. Kapi kapi dolasip esnaflarimizi, ev hanimlarini, gençleri çocuklari dinliyoruz. Sorunlari ve çözüm yollarini biliyoruz ”dedi.

Cumhur ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, ilçe merkezinin yani sira Güzelyurt, Kursunlu ve mahallelerde ziyaretlerde bulunuyor.
Kaynak: İHA