Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kiziltepe Ilçesinde Incelemelerde Bulundou

Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Tuncay Akkoyun, Kiziltepe ilçesinde çesitli incelemelerde bulundu.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kiziltepe Ilçesinde Incelemelerde Bulundou
Vali Akkoyun ilk ziyaretinde, vefat eden Kibris Harekati gazisi Ahmet Yildiz’in Selahaddin Eyyubi Mahallesinde bulunan taziyesine katilarak aileye bassagligi ve taziye dileklerini iletti. Daha sonra Hastane Caddesi ve Hali Caddesini ziyaret eden Vali Akkoyun, esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek hasbihal etti, talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerde karsilastigi çocuklarla yakindan ilgilenerek yari yil tatili hakkinda sohbet eden Vali Akkoyun, esnafa bereketli kazançlar diledi.

Kiziltepe ilçesinde faaliyet gösteren Özel Harekat Atatürk Kalekolunu da ziyaret eden Vali Akkoyun, burada görevi basindaki Özel Harekat Polislerine görevlerinde basarilar diledi. Kiziltepe ilçesi ziyaretinden Mardin Büyüksehir Belediyesine bagli Gençlik Merkezini ziyaret eden Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Tuncay Akkoyun, YKS ve KPSS’ye hazirlanan ögrenci ve adaylarla bir araya geldi. Burada gençlerle hasbihal eden Vali Akkoyun, ögrencilerle çalismalari, gelecege dair hedef ve beklentileri üzerine sohbet ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un Kiziltepe ilçe merkezindeki ziyaretinde sonra kirsal Ilicak ve Eskin mahallelerine ziyarette bulundu. Kiziltepe’ye bagli kirsal Ilicak Mahallesini ziyaret eden Vali Akkoyun, mahalle muhtari Mecit Gümüs ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Mahalle sakinleriyle sohbet ederek talep ve ihtiyaçlarini görüsen Vali Akkoyun, Ilicak Mahallesinde alt yapi ve üst yapi çalismalarinin büyük oranda tamamlandigini, ihtiyaç duyulan çalismalarin da tamamlanmasi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Daha sonra kirsal Eskin Mahallesini ziyaret eden Vali Tuncay Akkoyun, mahalle ile ilgili Muhtar Ibrahim Aydogan’dan bilgi aldi. Burada vatandaslarin talep ve ihtiyaçlarini dinleyen Vali Akkoyun; "Valiligimiz, Büyüksehir Belediye Baskanligimiz ve tüm kurumlarimiz, siz kiymetli hemsehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerine göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi o çerçevede sürdürüyoruz. Temel amacimiz; vatandaslarimizin yasadigi yerde huzurlu ve mutlu olmasidir" dedi.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Eskin Mahallesinde vatandaslar bulasmasindan sonra yapimi tamamlanan 24 siniflik okul binasinda incelemelerde bulunarak çalismalar hakkinda Il Milli Egitim Müdürü Murat Demir’den bilgi aldi.

Vali Akkoyun, 2023 - 2024 egitim ögretim sezonu ikinci yari yili olan 5 Subat Pazartesi günü egitim ögretime açilacak okul binasinin mahalleye ve egitim camiasina hayirli olmasi temennilerinde bulundu.

Kiziltepe ilçesi ziyaretinde Mardin Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Tuncay Akkoyun’a, Kiziltepe Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Abdullah Sahin, Mardin Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroglu, Il Millî Egitim Müdürü Murat Demir ve kurum müdürleri eslik etti.
Kaynak: İHA