Konyaalti'nda Sokak Hayvanlarina Ögrenci Eli Degdi

Konyaalti Belediyesi Sokak Hayvanlari Saglik ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan sokak hayvanlarina ögrenci eli degdi. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde harekete geçen ögrenciler, barinakta bulunan yavrulu anne kulübelerinin bakim, onarim ve boyama islemini gerçeklestirdi.

Konyaalti'nda Sokak Hayvanlarina Ögrenci Eli Degdi
Özel bir okulun ögrencileri sosyal sorumluluk projesi bünyesinde Konyaalti Belediyesi Sokak Hayvanlari Saglik ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yavrulu anne kulübelerinin bakim, onarimi ve boyama islemini gerçeklestirdi.

Okukun Yardimlasma ve Sosyal Sorumluluk Kulübü Sorumlusu Suat Ataseven, “Okulumuzda ve diger kampüslerde yapmis oldugumuz temiz okulum temiz sinifim etkinliklerimiz var. Burada birinci olan siniflarimizi Konyaalti Belediyesi Sokak Hayvanlari Saglik ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdik. Burada sokak hayvanlarinin kaldigi kulübelerimizi boyamaktayiz. Bu etkinligi sürekli olarak yapmaya devam edecegiz” dedi.

"Hem eglendiler hem boyadilar"

Ögrencilerden Tuna Yesilmez, “Bugün Konyaalti Belediyesi hayvan barinaklarinda bulunan sahipsiz hayvanlarin kulübelerini boyuyoruz. Ögretmenlerimize ve Konyaalti Belediyesi’ne tesekkür ederiz’’ dedi.

Sudenaz Aydinli da, “Bizler sahipsiz hayvanlarin kulübelerini boyamak için buraya geldik. Onlarin daha güzel bir ortamda barinmalarina yardimci olmak istiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA