Büyüksehir'den Ziya Gökalp Mahallesi'ne 3.3 Milyon TL'lik Sicak Asfalt Yatirimi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri Kocasinan Ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi Ali Ihsan Alçi Bulvari’nda yaklasik 3 milyon 300 bin TL yatirimla 2 bin 200 ton sicak asfalt çalismasi yapti.

Büyüksehir'den Ziya Gökalp Mahallesi'ne 3.3 Milyon TL'lik Sicak Asfalt Yatirimi
Kayseri’yi ulasim alaninda daha konforlu ve güvenli hale getirmek amaciyla yeni yollari vatandaslarin hizmetine sunmaya devam eden Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Büyüksehir Belediyesi diger taraftan da sehir merkezinde ve ilçelerde sürücülere daha güvenli ve ekonomik ulasim imkani taniyacak yatirimlarini sürdürüyor.

Bu kapsamda, mevcut yollarin bakim onarim çalismasi programi dahilinde elverisli hava sartlarini firsata çeviren ve Kocasinan Ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi Ali Ihsan Alçi Bulvari’nda çalisma baslatan Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri caddede ilk olarak zamanla yipranan ve kullanim ömrünü tamamlayan asfalt tabakasini kazima islemi uyguladi.

Daha sonra yol tabakasini sicak asfalt serim islemine uygun hale getiren ekipler, araç tekerlegi sesini minimize eden ve gürültü kirliligini de azaltan sicak asfalt ile caddede gidis gelis çift yön seklinde sicak asfalt çalismasi gerçeklestirdi.

3 Milyon 300 Bin TL’lik Yatirim

Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin titiz çalismasi ile kisa sürede tamamlanan bakim onarim islemi kapsaminda 1 km uzunlugunda 10 metre genisliginde olan ve yeni sanayi baglanti yolu olarak yogun sekilde kullanilan yol için yaklasik 2 bin 200 ton sicak asfalt kullanildi.

Büyüksehir’in 3 milyon 300 bin TL’lik yatirimi ile Ali Ihsan Alçi Bulvari sürücüler için daha konforlu ve güvenli hale getirildi.

Kaynak: İHA