Gercüs'te Velilere 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Egitimi Verildi

Batman’in Gercüs ilçesinde ögrencileri velilerine ’En iyi narkotik polisi anne’ egitimi verildi.

Gercüs'te Velilere 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Egitimi Verildi
Batman Il Emniyet Müdürlügü koordinesinde uyusturucu ile mücadele çerçevesindeki egitimler araliksiz devam ediyor. Bu çerçevede Gercüs Cumhuriyet Ilkokulu’na gelen emniyet müdürlügü narkotik sube görevlileri velilere yönelik egitim gerçeklestirdi. Okullarda egitim gören ögrenci velilerine ’En iyi narkotik polisi anne’ projesi hakkinda bilgilendirmeler yapildi.

Toplantiya katilan Tahsin Kaya, "Bugünkü egitimimiz ve bize verilen seminer toplumumuz içinde yayginlasan kötü aliskanliklar hakkinda bizlere bilgi verildi.

Kendimizi, çocuklarimizi ve çevremizi nasil muhafaza edecegiz hakkinda bilgi verdiler. Bu maddelerin zararlari ve tedavi sekilleri hakkinda bilgilendirildik. Bu kötü aliskanliklara itilen kisilerin nasil bir tedavi görecekleri hakkinda bilgi kazanarak ve nasil ihbarda bulunacagimizi ögrendik. Sag olsunlar bilmedigimiz çogu konular hakkinda bilgiler verildi bize. Bu bilgiler sayesinde bilmedigimiz konular hakkinda da bilgi sahibi olduk, bundan dolayi kendilerine tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA