Kasap Dükkanini Kursunladi, Kosarak Uzaklasti

Esenyurt’ta kimligi belirsiz bir sahis, kasap dükkanini kursunladi. Üç merminin isabet ettigi dükkanda maddi zarar olusurken, saldirgan kosarak kayiplara karisti. Yasanan olay sonrasinda ise polis ekipleri saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Kasap Dükkanini Kursunladi, Kosarak Uzaklasti
Olay, dün sabah saatlerinde Esenyurt Ardiçli Mahallesi’nde bulunan bir kasap dükkaninda yasandi. Isyerini açmak için gelen çalisanlar kepenk, kapi ve içecek dolabindaki mermi izlerini gördü. Durumu hemen polise haber veren çalisanlar, çevredeki esnaflardan gece yarisi bir sahsin dükkana ates ettigini, ardindan ise kosarak kaçtigini ögrendi. Silahli saldirida kapali halde bulunan dükkanda herhangi bir yaralanma yasanmazken, maddi zarar olustu. Polis ekipleri ise saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.

Saldirinin neden oldugu hakkinda bilgisi olmadigini belirten kasap çalisani “Ben burada çalisiyorum, kimse ile muhatapligimiz yok, neden kursunlandi bilmiyorum. Sabah geldigimizde dükkani kursunlanmis halde gördüm. Çevredeki esnaflar olayin gece saatlerinde yasandigini söyledi.

Dükkana 3 mermi isabet etmis” dedi.

Kaynak: İHA