Sorgun'da Yari Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atildi

Yozgat’in Sorgun ilçesinde kaplicalar bölgesine yapilacak olan yari olimpik kapali yüzme havuzu için temel atma töreni düzenlendi.

Sorgun'da Yari Olimpik Yüzme Havuzunun Temeli Atildi
Sorgun Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilmasi planlanan yari olimpik yüzme havuzu için temel atma töreni düzenlendi.

Ilçeye böyle bir tesisin kazandirilmasindan dolayi mutluluk duyduklarini belirten Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci, “Bu insaatimiz bittikten sonra Sorgun’daki bütün ilk ve ortaokul ögrencilerimizin tamamina ücretsiz yüzme kursunu belediye olarak verecegiz. Hiçbir çocugumuz yüzme bilmeden büyümeyecek. Emegimiz ugrasimiz bunun içindir.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin de yaklastigini hatirlatan Baskan Ekinci, son 5 yil içinde Sorgun’un 30 yillik mesafe kat edip sehir hüviyetine büründügünü belirtti.

Baskan Ekinci, “Görev sürecim boyunca hemserilerimizle hemhal olup birlikte ne yapabiliriz noktasinda projelerimizi gerçeklestiriyoruz. Geldigimiz noktada çocuklarin kalbinde yer edinmisiz, yaslilarimizin duasinda yer bulmusuz. Tüm hemserilerimizle birlikte 5 yil birlikte yürüyebilmisiz ve insallah bir 5 yil daha hep beraber yürümeyi rabbim bizlere nasip etsin. Sorgun’u kasaba görüntüsünden sehir görünümüne kavusturacagiz diye söz vermistik. Geçen 5 yilda Sorgun 30 yillik bir mesafe kat etti. Meydani, caddeleri, sokaklariyla Sorgun aslinda bir sehir hüviyetine büründü. Ama daha yapacak çok isimiz var, bunun için de hep birlikte el birligiyle çalisacagiz.” seklinde konustu.

Temel atma törenine katilan MHP Yozgat Milletvekili Ibrahim Ethem Sedef ise Baskan Ekinci’ye emeklerinden dolayi tesekkür ederek görevinde basari diledi.
Kaynak: İHA