25 Yillik Gayrimenkul Danismanlarina 'Onur Belgesi' Verildi

Ankara Tüm Emlakçilar Meslek Esnaf Odasi (ATEM) tarafindan düzenlenen programda emlak mesleginde 25 yil ve üzeri emlakçilara düzenlenen törenle ’Onur Belgesi’ verildi.

25 Yillik Gayrimenkul Danismanlarina 'Onur Belgesi' Verildi
Program Ankara’nin Etimesgut ilçesinde bulunan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi.

Programa ATEM Baskani Hakan Akçam, Uluslararasi Is Gelistirme ve Gayrimenkul Danismani Islam Poyraz ile ATEM ve emlakçi esnafi katildi.

Sektörde basarilari ayricaligiyla bilinen ünlü is insanlarina, devlet sanatçilari ve sanat camiasinda danismanlik yapmis Islam Poyraz’da onur ödülüne layik görüldü.

Açilis konusmasi ATEM Baskani Hakan Akçam tarafindan yapildi. Akçam, böyle bir programda bir araya geldikleri için mutluluk duydugunu belirtti.

Meslekte geride birakilan yillarin önemli oldugunu dile getiren Akçam, "Ister mesleki ister özel hayatta ve hayatimiza dair olsun yil dönümleri herkes için önemlidir. Hayatta mutlaka bir yeri vardir; yas günleri, evlilik günleri, dernekler, meslek odalari kurulus günleri, her biri üzerinde durulmasi gereken kiymetli günlerdir. Yasamimizda önemli günlere layikiyla kutlanmasi mesleki iliskinin baglarinin gelismesine yol açar. Mutlaka geride birakilan yillar içinde aynisi geçerlidir. Meslek odamizin, meslekte 25 yilini dolduran hatta asan siz degerli üstadlarimiza, büyüklerimize hem tesekkür etmek hem de vefanin en güzel örnegini sunmak istedik. Mesleki olgunlugu bilgi birikimimizle birlestirerek kazanca dönüstürebileceginizi düsünüyorum" dedi.

Meslekte 25 yili geride birakip ’Onur Belgesi’ alanlar adina konusan Uluslararasi Is Gelistirme ve Gayrimenkul Danismani Islam Poyraz, "Bizler için bu 25 senede çok ciddi basarilara imza atmis bir baskanimizla beraberiz. Allah ona uzun ömürler saglikli ömürler nasip etsin. Bundan sonraki süreçte de 2024 yili itibariyle de bütün meslektaslarimiza saglikli huzur mutluluk basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Emlak sektöründe 25 yil ve üzeri mesleklerini icra eden emlakçilara ’Onur Belgesi’ verildikten sonra çekilen toplu fotograf ile program sona erdi.
Kaynak: İHA