Toroslar Ilçesinde Sevgililer Günü'nde 22 Nikah Kiyildi

İçel’in Toroslar ilçesinde, merkez ilçe Toroslar Belediyesine 14 Subat Sevgililer Günü’nde evlenmek üzere basvuruda bulunan 22 çift dünya evine girdi.

Toroslar Ilçesinde Sevgililer Günü'nde 22 Nikah Kiyildi
Sevgililer Günü’nü kendileri için daha özel bir tarihe getirmek isteyen 22 çiftin nikah akitleri, saat 08.00’de baslayarak gün boyu sürdü. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelen çiftlerin nikah törenleri yarim saatlik arayla gerçeklestirildi.

Nikahlarin ardindan duygularini ifade eden çiftler, evlilik tarihlerinin özel olmasini istediklerini belirterek; “Evlilik yil dönümlerimizi 14 Subat Sevgililer Günü’nde kutlamanin mutlulugunu yasayacagiz” dedi.

“Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum"

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, 14 Subat Sevgililer Günü’nde rekor bir müracaat aldiklarini kaydederek, tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Baskan Yilmaz, “14 Subat Sevgililer Günü’nün sehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, baris ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Aile yapisi ne kadar güçlü ve saglam olursa toplum da o kadar güçlü olur. Hayatlarini birlestiren çiftlerimizin nikahlarinin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA