Tamir Için Birakilan Motosikletle Ortaligi Birbirine Katti

Aydin’in Kusadasi ilçesinde bakim ve onarim için tamirciye birakilan motosiklet ile akrobasi hareketler yapan isyeri çalisani, devriye atan polis ekiplerinin dur ihtarina uymayarak kaçti. Yasanan kovalamaca sonrasi yakalanan ehliyetsiz sürücüye cezai islem uygulandi.

Tamir Için Birakilan Motosikletle Ortaligi Birbirine Katti
Edinilen bilgiye göre, Kusadasi’nda bir kisi, bakim için motosikletini Sanayi Sitesi’nde bulunan tamirciye birakti. Iddiaya göre bakim yapilmasi için dükkana birakilan 09 BDH 33 plakali motosikletin direksiyonuna geçen 20 yasindaki is yeri çalisani B.C.D., sokakta akrobasi hareketler yapmaya basladi.

Motosikletin önünü havaya kaldirdigi sirada devriye atan Çevik Kuvvet ekibine yakalanan B.C.D. polisin dur ihtarina uymayip kaçmaya basladi.

Bir süre sonra motosikleti birakip yaya olarak kaçan B.C.D. çalistigi dükkana girdigi sirada ekipler tarafindan kiskivrak yakalandi. Olay yerine çagrilan trafik ekipleri tarafindan yapilan kontrollerde, B.C.D’nin ehliyetinin olmadigi tespit edildi. 3 ayri maddeden cezai islem uygulanan gence 15 bin 173 TL, her seyden habersiz ruhsat sahibine ise 12 bin 977 TL olmak üzere toplam 28 bin 150 TL ceza kesildi. Yapilan islemlerin ardindan motosiklet çekici yardimi ile yediemin otoparkina çekildi.
Kaynak: İHA