Sungurlu Kaymakami Mutlu Köksal Görevine Basladi

Son kaymakamlar kararnamesi ile Sungurlu Kaymakamligi görevine atanan Mutlu Köksal, görevine basladi.

Sungurlu Kaymakami Mutlu Köksal Görevine Basladi
Denizli Tavas Kaymakami iken yayinlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Sungurlu Kaymakamligina atanan Mutlu Köksal, bugün ilçeye gelerek yeni görevine basladi.

Mutlu Köksal’i Kaymakamlik önünde Ilçe Jandarma Komutani Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Belediye Baskan vekili Mesut Özsaray, Belediye Baskan yardimcisi Sakine Sariyüce, Milli Egitim Müdürü Ihsan Sepetci, Müftü Süleyman Eroglu ve daire amirleri karsiladi.

Kirikkale Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Iktisat Bölümünden 2006 yilinda lisans, 2010 yilinda yüksek lisans derecesi aldi. 2008 yilinda Maliye Bakanligi bünyesinde Gelir-Uzman yardimcisi olarak kamu görevine basladi.

2009 yilinda Kirikkale Valiligi’nde Kaymakam Adayi olarak Mülki Idare Amirligine baslangiç yapti. Kaymakam Vekilligi görevini Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ifa etti. Içisleri Bakanliginca düzenlenen 96. Dönem Kaymakamlik kursunu basariyla bitirerek sirasiyla Konya-Hadim, Sanliurfa-Halfeti, Ankara-Çamlidere, Adiyaman-Gölbasi ilçelerinde görev yapmasinin ardindan 18.08.2021 tarihli Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile Tavas Kaymakami olarak göreve basladi.

Köksal, 2024 kararnamesi ile de Sungurlu Kaymakamligi’na atandi ve bugün ilçeye gelerek yeni görevine basladi.

Evli ve bir çocuk babasi olan Kaymakam Mutlu Köksal çok iyi derecede Ingilizce bilmektedir.
Kaynak: İHA