Sancaktepe Belediyesi'nden Yeni Evlenecek Çiftlere Dügün Paketi

Sancaktepe Belediyesi yeni dönemde evlenecek çiftlere dügün paketi hediye verecek. Yeni evlenecek 14 çiftin katildigi organizasyonda Belediye Baskani Seyma Dögücü 14 çiftin nikahini kiyarak hediyelerini teslim etti.

Sancaktepe Belediyesi'nden Yeni Evlenecek Çiftlere Dügün Paketi
Sancaktepe Recep Tayyip Erdogan Kongre Merkezi’nde 14 Subat Çarsamba günü Sevgililer Günü’ne özel gerçeklestirilen organizasyonda Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, 14 çiftin nikahini kiyarak yeni evlenen çiftlere hediyelerini takdim etti ve ikinci döneminin ilk sözü olan “Sancaktepe Evlilik Destek Paketi” vaadini açikladi.

Organizasyonda 14 çiftin nikahlari Belediye Baskani Seyma Dögücü tarafindan kiyildi.

Baskan Seyma Dögücü, ikinci döneminin ilk sözü Sancaktepe Evlilik Paketi’nin basvuru sartlarini saglayan her Sancaktepe’li yeni evlenecek çifte destek mahiyetinde verilecegini ve paketin içerisinde bir adet çamasir makinesi, Sancaktepe Kadin Meslek Edindirme Kurslarindaki (SAKA) kadinlarin el emegi ürünlerinden hazirladiklari ev tekstil çeyiz paketini ve bir adet kahve makinesini kapsadigini belirtti.



“Biz aileye ve aile kurumuna önem veren bir milletiz”

Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, “14 Subat Sevgililer Günü. Biz de istedik ki 14 Subat Sevgililer Günü’nde bu sevgilerini pekistiren birbirleri arasinda muhabbeti gelistiren güzel çiftlerimizin 14 Subat’a ithafen 14 gencimizin nikahini kiyalim. Biz aileye ve aile kurumuna önem veren bir milletiz. Biz, aileyi güçlendirmek, ailenin arkasinda durmak ve bu güçlü ailenin güçlü toplumu olusturmasina inandigimiz için aile kurumunu her daim önde tutuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA