Kadir Topbas Vefatinin 3'Üncü Yilinda Esenler'de Anildi

Esenler Belediyesi, Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) eski Baskani Kadir Topbas’i vefatinin 3. yil dönümünde düzenlenen bir programla andi.

Kadir Topbas Vefatinin 3'Üncü Yilinda Esenler'de Anildi
Esenler Belediyesi, “Istanbul’un Kadir Abisi” olarak taninan Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB) eski Baskani merhum Mimar Dr. Kadir Topbas’i, “Vefatinin 3. Yilinda Kadir Topbas” adli programla anildi. Program Esenler’de bulunan ve Topbas’in adini tasiyan Dr. Kadir Topbas Kültür Sanat Merkezi’nde gerçeklesti. Programa, Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Topbas’in ailesi, yakin çalisma arkadaslari ve çok sayida seveni katildi.



Baskan Göksu’dan duygulandiran konusma

Dr. Kadir Topbas’i anma programinda konusan Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, “Kadir Topbas’in vefatindan sonra öyle bir sey yapmam lazim ki Istanbul’da bu emegin karsiligini bir sey olup bunu anlamli bir hale getirmek lazim. Sayin Cumhurbaskanimiza konuyu açtim. ‘Efendim Istanbul’da bir yeri Kadir abimizin ismini vermek istiyorum’ dedim. Ben bu cümleyi söyledikten Cumhurbaskanimiz her gün beni takip etti. Muhalefetle görüsmeye basladim. Muhalefette sag olsunlar saygili davrandilar. Istanbul’da anlamli bir proje Yenikapi’da merkeze rahmetli Kadir abimizin ismini verdik. Her geçtigimde bakiyorum, beni mutlu ediyor. Kadir abinin yaninda yetismis olarak ona karsi dostlugumu, kardesligimi göstermis oldugumu hazzini yasiyorum” dedi.

Kaynak: İHA