Huzurkent'te Üretici Ürünlerini Artik Daha Rahat Tasiyor

İçel Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi ekiplerince yürütülen çalismalar bünyesinde, Huzurkent Mahallesi’nde bulunan, çiftçi ile üreticilerin sik kullandigi ve esnafin da yogun olarak bulundugu Atatürk Bulvari yenilendi.

Huzurkent'te Üretici Ürünlerini Artik Daha Rahat Tasiyor
Yol Yapim, Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi tarafindan Huzurkent Mahallesi’nde süren çalismalar kapsaminda Atatürk Bulvari’ni yenileyen ekipler, 2 bin metre uzunlugundaki yolda 11 bin 67 ton, bin metre uzunlugundaki Isik Bulvari’nda 5 bin 316 ton, 700 metre uzunlugundaki Cengiz Topel Caddesi’nde ise bin 905 ton sicak asfalt serim çalismasi gerçeklestirdi. Ekipler tarafindan, toplamda 18 bin 288 ton sicak asfalt yol yapimi tamamlanarak hizmete sunuldu.

Cadde ve bulvarlardaki üstyapinin yenileme çalismasini gerçeklestiren ekiplerin, isaretleme islemlerini tamamlamasi ve kaldirimlarin da yenilenmesiyle çalismalar tamamlandi.

“Çok yogun kullanilan bu yolun yenilenmesinden memnuniyet duyduk”

Çiftçinin, üreticinin ve esnafin çok yogun kullandigi bir bulvarda çalisma yapilmasindan duydugu memnuniyeti dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtari Mehmet Adlig, “Çok sikinti çekiyorduk. Çiftçilerin ürettigi ürünler zor sartlarda tasiniyordu. Bu yapilan çalismadan dolayi İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ve ekibine tesekkür ederiz” diye konustu.

Yolla ilgili sikayetlerini geçmiste İçel Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer’e ilettigini belirten Köselerli Mahalle Muhtari Nedim Bozoglu ise, “Yolumuz çok bozuktu. Baskanimiz Vahap Seçer’e talebimizi ilettik. Talebimize duyarsiz kalmayip, bulvarlarimizi yeniledigi için kendisine sahsim ve mahallem adina tesekkür ederim. Bu yollarin yapilmasi ile üreticilerimiz mallarini daha hizli ve daha konforlu tasimaya basladi” dedi.

Kaynak: İHA