Biten Asklarin Esyalari 'Eski Sevgili Pazari'nda Satiliyor

Geçmis iliskilerden kalan ürünler Nisantasi’nda kurulan ’Eski Sevgili Pazari’nda satisa çikarildi. Bardaktan bavula ayakkabidan kiyafetlere kadar eski sevgiliye ait çesitli esyalar 14 Subat’ta alicilarini bekledi.

Biten Asklarin Esyalari 'Eski Sevgili Pazari'nda Satiliyor


Istanbul Nisantasi’nda ’Eski Sevgili Pazari’ açildi. Geçmis iliskilerden kalan ürünlerin satildigi pazar, 14 Subat Sevgililer Günü’nde ilgi gördü. Ilginç konseptlerle hazirlanan pazarda, ürünlerin üzerindeki notlar gülümsetti.

“Insanlar buraya ihtiyaçlarini karsilamak için buraya geliyorlar”

‘Eski Sevgili Pazari’ hakkinda bilgi veren stant görevlisi Gamze Atakul, “Bu etkinlik eski sevgililerden kalan ürünlerin satildigi bir etkinlik. Etkinligi geçtigimiz yillara göre ilgi çok fazla. Ürünlerin birçogu arkadaslarimizin bize biraktigi, hem de bizim biriktirip buraya getirdigi ürünler. Insanlar buraya ihtiyaçlarini karsilamak için buraya geliyorlar. Özellikle ürünlerin üzerindeki notlari görmek için bile gelen oluyor. Kendi ürününe denk gelen bir arkadasimiz olmadi daha. Ama olursa yardimci oluruz” seklinde konustu.



“Amacimiz sürdürebilirlik”

Pazarin amacinin sürdürebilirlik oldugunu vurgulayan Atakul, “Insanlarin tüketim çilginligindan soyutlanip ve daha önce giyilmis ürünlere yönelmelerini amaçliyoruz. Bu etkinlik birkaç yildir devam ediyor. Ilgi çok fazla oldugu için farkli konseptlerle devaminin gelecegini düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA