Baskan Kepenek, Honaz'da Taziye Evinin Temelini Atti

DENIZLI – CHP’li Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete girecek olan Taziye Evi’nin temel atma töreninde hemsehrileriyle bir araya geldi.

Baskan Kepenek, Honaz'da Taziye Evinin Temelini Atti


Baskan Kepenek, Honaz’in Cumhuriyet Mahallesi’nde büyük bir eksik olarak belirttigi Taziye Evi’nin temel atma töreninde vatandaslarla bulustu. Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Seref Arpaci, Ilçe Baskanlari, meclis üyeleri, muhtarlar ve üyelerin yani sira çok sayida vatandas da katilim sagladi.

“Taziye evi ilçemizde çok büyük bir eksikti”

Cumhuriyet Mahallesi’nde Taziye Evi’nin temel atma törenini gerçeklestiren Baskan Kepenek yaptigi konusmada, “Taziye evi ilçemizde çok büyük bir eksikti. Acilarimizi paylasmak acilarimizi hafifletmek için böyle bir tesis sözü vermistik. Aslinda bir yil önce ihaleye çikmistik ama ekonomik krizden dolayi giren olmamisti. Honaz’da çalisma sesini insaat sesini hiç eksik etmeyecegiz. Honaz’da sizler için üretmeye çalismaya devam edecegiz. Taziye evi üzüntülü acili ailelerin o acilarini birbirleriyle paylasmak için çok degerli bir kurumlar. Yillarca vatandaslarimiza söz verildi fakat yerine getirilmedi. Biz söz verdik ve dört buçuk yil içinde taziye evimizin temelini attik. Yagmurda karda çamurda evlerin önünde toplanip acilarimizi paylasiyorduk. Simdi ise taziye evimizde acilarimizi paylasacagiz. 70 gün içinde tamamlanacak olan sosyal tesis taziye evimiz hemen sonrasinda hizmete girecektir. Bugüne kadar yaptigimiz tüm projelerin en büyük sahitleri siz kiymetli vatandaslarimizsiniz. 31 Mart 2024 tarihinde sandiklara gittigimizde oy kullandigimizda Honaz’in huzuru için hep birlikte yasamaya devam edecegimize söz veriyorum. Taziye evimizin hayirli olmasini ve bir an önce tamamlanarak hizmete girmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarinin ardindan protokol üyeleri hep birlikte butona basarak projenin temeline ilk harci attilar.

Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Tesisi (Taziye Evi) projesi yaklasik bin metrekarelik bir alanda insa edilecek. 285 metrekare kapali alan içinde taziye salonu, mescit, görevli odasi, mutfak ve ayrica kadin taziye odasi da yer aliyor. 465 metrekare yesil alan ve otoparka da sahip olacak Sosyal Tesis (taziye evi) projesinin 75 gün gibi bir sürede hizmete açilmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA