Siirt'te Gezi Spor Araci Ve Egitmenler Ögrencilerle Bulusuyor

Siirt Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen etkinliklerle, gezici spor araci ve egitmenler esliginde ögrenciler sporla bulusmaya devam ediyor.

Siirt'te Gezi Spor Araci Ve Egitmenler Ögrencilerle Bulusuyor
Il Milli Egitim Müdürlügüne bagli okullarda etkinlikler düzenleyen Siirt Belediyesi, ögrencilere yönelik çesitli spor etkinlikleri gerçeklestiriyor.

Yeni yapilan Atatürk Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, Gezici Spor Araci ve egitmenleri ögrencilerle bir araya geldi.

Egitmenler tarafindan düzenlenen etkinliklerde, ögrencilere ata sporu olan okçuluk, dart, masa tenisi, mini golf, sihirli labirent ve denge kulesi gibi çesitli spor faaliyetleri sunuldu. Gençler, keyifli ve eglenceli etkinliklerle birlikte farkli sporlari deneyimleme firsati bulurken, ayni zamanda saglikli bir yasam tarzinin önemine dair bilinçlendirildi.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, etkinliklerin gençlerin fiziksel ve zihinsel gelisimine olumlu katki saglamayi hedefledigini belirterek, sporun birlestirici ve motivasyon arttirici gücünün oldugunu kaydetti.

Kaynak: İHA