Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Dur Durak Bilmeden Her Mahalleye Hizmet Ulastiriyoruz'

Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle Inevler Sokak’ta asfalt çalismasini tamamlayarak, vatandasin hizmetine sundu. Asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in her bir mahallesinde alin teri ve izlerinin oldugunu belirterek, her alanda dur durak bilmeden çalismalarin devam ettigini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Dur Durak Bilmeden Her Mahalleye Hizmet Ulastiriyoruz'
Kocasinan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan Yenimahalle’deki Inevler Sokak’ta çalismalari takip eden Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’i daha güzel hale getirmek için yogun gayret ettiklerini ifade etti.

Ilçe genelinde yapilan yol çalismalarinin hava sartlari elverdigince yogun bir tempoda devam ettigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, "Kocasinan’da her alanda dur durak bilmeden çalismalar devam ediyor. Mevsim itibariyle Subat ayindayiz ama hava sartlari elverdigi için asfalt çalismalarimizi sürdürüyoruz. Geçen yil altyapisini tamamladigimiz Yesilmahalle’deki sokagimizin asfaltlama çalismalarini gerçeklestiriyoruz. Biz, her noktada Kocasinan’imiza hizmet etmeye ve Kocasinan’imizin ihtiyaçlarini birer birer yerine getirmeye devam edecegiz. Hemsehrilerimiz için hizmetlerin en iyisini sunmak ve sorunlarina çözüm üretmek adina elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Daha ferah ve daha nezih bir Kocasinan için çalismalarimizi artirarak sürdürecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, modern belediyecilik anlayisiyla yollari alt ve üst yapisiyla birlikte yenilemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA