Mus'ta 'Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarismasi' Düzenlendi

i Kerim Güzel Okuma Yarismasi” büyük ilgi gördü

Mus'ta 'Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarismasi' Düzenlendi
Mus Il Müftülügü ile MAVI AY Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan Merkez Camii’nde düzenlenen “Kur’an-i Kerim’i Güzel Okuma Yarismasi”, Tamer Çoban’in destekleri ile gerçeklesti. MAVI AY Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi tarafindan Tamer Çoban sponsorlugunda gerçeklestirilen etkinlikte dereceye giren gençlere hediyeler takdim edildi. Etkinlik, genç yeteneklerin Kur’an-i Kerim’i güzel bir sekilde okuma ve yeteneklerini sergilemelerine imkân tanidi. Bu tür organizasyonlarin dinî ve kültürel degerlerin yasatilmasina katki sagladigi aktarildi.

Düzenlenen yarismada birinci olan Sefa Yilmaz’a bin 500 TL, ikinci olan Bünyamin Uygur’a bin TL ve üçüncü olan Miraç Yildiz’a 750 TL para ödülü takdim edildi. Ayrica yarismaya katilan tüm ögrencilere ise hediye paketi dagitildi.

MAVI AY Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ramazan Aydin, düzenlenen programin sponsorlugunun Tamer Çoban’in üstlendigini ifade ederek, etkinlige katilan ögrencilere ve camii cemaatine tesekkür etti. Bu anlamli etkinligin toplumda dinî degerlere olan duyarliligi artirmaya yönelik güzel bir örnek teskil ettigini belirten Aydin, tüm katilimcilara tesekkür etti.

Mus Müftüsü Ibrahim Halil Demir’in öncülügünde gerçeklesen yarismanin jüri üyeligini ise Abdülhak Akpolat, Servet Güler, Yusuf Akçil, Fehim Yalçin, Yavuz Toplu ve Veysel Toplu yapti.
Kaynak: İHA