Ordu'da Kis Mevsiminde Yaz Havasi Sahilleri Doldurdu

Ordu’da hava sicakliklarinin mevsim normallerinin üzerinde ve günesli seyretmesi nedeniyle vatandaslar hafta sonunu sahilde zaman geçirerek çikardi.

Ordu'da Kis Mevsiminde Yaz Havasi Sahilleri Doldurdu
Bu yil mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sicakliklari findik üreticileri ve çiftçileri endiseye düsürürken, vatandaslar ise hafta sonunun keyfini sahile giderek çikardi. Subat ayinin ortalarina yaklasilmasina ragmen halen sehir merkezinde kar yagisinin görülmedigi, hava sicakliklarinin 25 derecelere ulastigi Ordu’da binlerce vatandas sahil bandinda bir araya geldi. Yazdan kalma günleri aratmayan günesli hava, insanlarin stres atmasina yardimci oldu. Insanlar sahilde gezmenin yani sira yürüyüs yaparak hafta sonunu degerlendirdi.

“Ordu’nun havasi Bodrum’u geçti”

Ordulu olan ancak Mugla Bodrum’da yasayan Senel Aksu, “Su anda Ordu’da çok güzel bir hava var, mevsimler degismis gibi, Bodrum’dan bile daha güzel. Bu aylarda inanilacak gibi degil. Zaten insanlar hep kendini disariya atmis durumda. Eskiden buralarda kis olur, 1 metre kar olurdu. Ordu sahili zaten tartismasiz çok güzel. Ben de burada hafta sonunun tadini çikartiyorum, hasretlik gideriyorum” diye konustu.

Mustafa Yilmaz isimli vatandas da yazdan kalma bir Ordu gününde hafta sonunun keyfini çikarttiklarini söyledi.

Kaynak: İHA