Selendi'de 2 Mahallenin Daha Altyapilari Tamamlandi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün startini verdigi Selendi ilçe merkezinin altyapisinin tamamen yenilenecegi 150 milyonluk proje kapsaminda Merkez Yenicami ve Kurtulus mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon imalatlari da tamamlandi. Iki mahalle de üstyapi çalismalari ise devam ediyor.

Selendi'de 2 Mahallenin Daha Altyapilari Tamamlandi
Manisa’nin en dogusunda yer alan Selendi ilçesinde Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün startini verdigi 150 milyon TL’lik yatirim kapsaminda Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, merkez mahallelerden olan Yenicami ve Kurtulus Mahallelerindeki içme suyu ve kanalizasyon altyapi imalatlarini tamamladi. Her iki mahallede kilit parke tasi döseme isi yapiliyor. Büyüksehir ve MASKI, dört koldan Selendi’nin modernizasyonu için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

“Selendi daha yasanilabilir bir ilçe oluyor”

Yapilan çalismalar ile ilgili bilgi veren Yatirim ve Insaat Dairesi Baskani Hilmi Serkan Emir, “Selendi’de 150 milyon TL’lik bir yatirim yapiyoruz. Ilçe merkezindeki çalismalarimiz kapsaminda 38 kilometrelik içme suyu, 39 kilometrelik kanalizasyon, 7 kilometre yagmur suyu hatti isi noktalanmak üzere. Yenicami ve Kurtulus mahallesindeki altyapi islerini de tamamladik. Simdi bu mahallelerimizin sokaklari kilit parke tasi ile döseniyor. Projenin içinde yer alan 10 bin esdeger nüfusa hitap edecek Atiksu Aritma Tesisi de insa edildi. Geçtigimiz yillarda da merkez 1. etap altyapi isi kapsaminda 12 milyon TL yatirimla 28,5 kilometre altyapi çalismasi gerçeklestirmistik. Ayrica ihtiyaç olunan noktalarda da ekiplerimiz gerekli çalismalari yapiyor. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün vizyonu dogrultusunda çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA