Kütahya'da AK Parti'nin Il, Ilçe Ve Belde Belediye Baskan Adaylari Tanitildi

Kütahya’da AK Parti’nin ilçe ve belde belediye baskan adaylari kamuoyuna tanitildi.

Kütahya'da AK Parti'nin Il, Ilçe Ve Belde Belediye Baskan Adaylari Tanitildi
Yeni Kapali Spor Salonundaki tanitim toplantisina AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK üyesi Erkan Güral ve tarim ve orman eski bakanlarindan Veysel Eroglu da katildi.

AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, "Kütahya’yi 12 ilçe, merkez ve 15 beldesi ile Tayyip Erdogan’a hediye edecegiz" dedi.

Örsay, "Kütahyamiz Insallah 31 Mart’ta yeni Bir destan yazacaktir. Nasil ki 14 Mayis’ta Ak Parti’nin Türkiye’de en yüksek oy aldigi 10. Il olduysa, nasil ki 28 Mayis’ta Ege Bölgesi’nde bir önceki dönem kaptirdigi birinciligi Afyon’dan tekrar aldiysa bu seçimde de 31 Mart’ta yeni bir destan yazacaktir. Bu hedefe dogru 28 Mayis aksami cumhurbaskanligi seçimlerini bitirdigimiz andan itibaren Sayin Cumhurbaskanimizin talimatlariyla gece gündüz sahada yer aldik. Ertesi gün Sayin Il Baskanimizin talimatiyla 28 Mayis aksamindan itibaren il teskilatimiz, kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz, ilçe teskilatlarimiz ertesi gün seçim varmis gibi çalismaya devam ettik ve ben inaniyorum ki bütün Bu çalismalarin hasadini 31 Mart günü yapacagiz. Bugün itibariyla 1606 sandigimizin her birinde asil - yedek sandik üyelerimizle, müsahitlerimizle 6 bin 500 kisi haziriz. Insallah bu hafta içerisinde gerek il, gerek 12 ilçe, 15 beldede belirlenen belediye baskanimizla beraber 610 tane belediye meclis üyemizle 37 tane il genel meclis adayimizla Kütahya’yi kapi kapi gezmeye, bütün kapilari çalmaya, bütün gönüllere girmeye haziriz Allah’in izniyle. AK Parti 22 yillik iktidarinda ben, sen, o demeden, meseleyi bir bayrak yarisi anlayisi içinde degerlendirerek ne görev verilirse ona hazir dava adamlariyla bugün ayaktadir, ayakta olmaya devam edecektir. Bu dönem bazi belediye baskanlarimizla bayrak degisimi yapiyoruz. Büyük bir olgunlukla buraya tesrif eden belediye baskanlarimiz, Tavsanli Belediye Baskanimiz Mustafa Güler’e, Saphane Belediye Baskanimiz Rasim Dashan’a, Simav Belediye Baskanimiz Fatih Kalay’a, Çavdarhisar Belediye Baskanimiz Halil Baser’e, sizlerin huzurunda tesekkür ediyorum. Allah hepsinden razi olsun. Bütün bu seçim boyunca, gerek göreve devam eden, gerekse etmeyen tüm belediye baskanlarimizla el ele, birlikte, gönül gönüle hedefe kosacagiz. Bizim bundan hiçbir süphemiz yok. Bugün de bize hiçbir süphemiz olmamasi gerektigini gelip gösterdiler. Insallah hep beraber bir olacagiz, iri olacagiz, diri olacagiz ve hep beraber Kütahya olacagiz. Kütahya’yi 12 ilçe, merkez ve 15 beldesi ile Tayyip Erdogan’a hediye edecegiz" ifadelerini kullandi.

"Bizler gönül yolu yapmaya adayiz"

AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu, "Insallah aday olan arkadaslarimiza, 31 Mart’ta AK Parti bayragiyla belediyeleri teslim almayi Rabbim bize nasip etsin" diye konustu.

Saraçoglu, "22 yil önce basladigimiz bu yolda, Elhamdülillah Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde 17 seçimi hep birlikte birincilikle sonuçlandirdik. Önümüzde önemli bir seçim oldugunu hep beraber biliyoruz. Cumhurbaskanligi ve milletvekilligi seçimini geride biraktik. Önümüzdeki seçimde de Insallah Cumhurbaskanimiza biraz önce saydigim 12 ilçemizi, 15 beldemizi ve Kütahya merkezinde AK Parti bayragini, AK Parti belediyeciligini gerçeklestirerek Recep Tayyip Erdogan’a, Kütahya’dan sevgilerimizi sunacagiz. Ona ikramimiz olacak Insallah. Bugün, burada, bu yürüyüsü baslatiyoruz. Her zaman Cumhurbaskanimiz her daim bize sunlari tavsiye etmisti. Yol yapabilirsin, hastane yapabilirsin, tesisler yapabilirsin ama hemsehrilerimize giden gönül yolu yapmaniz gerekiyor. Bizler gönül yolu yapmaya adayiz. Biz 2014- 2019 Belediye Baskanligi döneminde Sayin Bakanimizi görev aldigi Orman Bakanliginda Kütahya ile ilgili hangi projeleri götürdüysek, hangi istekleri talep bulunduysak hepsini yerine getirdi. Ben tüm Kütahya adina Sayin Bakanlarimiza çok tesekkür ediyorum. Biz burada bugün aday tanitim toplantisini gerçeklestiriyoruz. Insallah bu çiktigimiz yolda Rabbim bize yar ve yardimci olsun. Insallah aday olan arkadaslarimiza, 31 Mart’ta AK Parti bayragiyla belediyeleri teslim almayi Rabbim bize nasip etsin. Bu yürüyüste tüm teskilatimizla beraber, tüm hemsehrilerimizle, üyelerimizle beraber, sikmadik el çalmadik kapi birakmadan bunu basaracagiz Insallah" seklinde konustu.

Konusmalarin sonunda AK Parti’nin il, ilçe ve belde belediye baskan adaylarini tek tek sahneye çagrilarak katilimcilara tanitildi.

Program, günün anisina hatira fotograflari çektirilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA