Iskenderun'da Kan Donduran Cinayet Açiklamasi Hamile Anne Ve 2 Evladinin Cesedi Bulundu

Hatay’in Iskenderun ilçesinde 5 gündür kayip olarak aranan 7 aylik hamile anne ve 2 çocugunun cansiz bedenleri, jandarma ekipleri tarafindan yaylada gömülü olarak bulundu. Cinayeti itiraf eden zanli, hamile kadinla iliskisi oldugunu öne sürdü.

Iskenderun'da Kan Donduran Cinayet Açiklamasi Hamile Anne Ve 2 Evladinin Cesedi Bulundu
Iskenderun ilçesinde yasayan 7 aylik hamile olan 33 yasindaki Selma Abaci ve çocuklari 2 yasindaki Sait Kerim Abaci ve 1 yasindaki Hamza Azat Abaci’dan haber alamayan yakinlari, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine harekete geçen ilçe jandarma komutanligi ekipleri, olayla ilgili Jandarma Suç Arastirma Timini (JASAT) görevlendirdi. JASAT ekipleri yaptiklari çalismalar sonucu T.K. isimli sahsi fiziki olarak takibe aldi. Dedektif gibi iz süren ekipler, takip sonrasi süpheli sahsi gözaltina aldi. JASAT ekiplerinin basarili sorgu çalismasi sonucu sahis, hamile anne ve 2 evladini öldürdügünü itiraf etti. Jandarma ekipleri, sahsin cesetleri biraktigini söyledigi bölgeye giderek yaptigi aramada hamile anne ve 2 çocugun cansiz bedenleri Bitisik Mahallesi Demen Yaylasinda çukur içine gömülmüs halde bulundu. Av tüfegiyle vuruldugu tespit edilen cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi çalisma sonrasi morga kaldirildi.

Cinayeti itiraf eden zanlinin, hamile kadinla iliskisi oldugunu söyledigi ögrenildi. .K.’nin jandarmadaki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA