Doktor Baskan'dan 'Gesi Baglari' Türküsü

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas’in da katildigi ‘Bilimde Kadin ve Kiz Çocuklari Uluslararasi Günü’ etkinliginde Gesi Baglari Türküsünü söyledi.

Doktor Baskan'dan 'Gesi Baglari' Türküsü
Kayseri Büyüksehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyari Bilim Merkezi’nde düzenlenen programda Güzel Sanatlar Lisesi ögretmenleri ve ögrencilerinden olusan koro tarafindan mini konser verildi.

Verilen konserde Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da koroya eslik ederek Gesi Baglari Türküsünü söyledi.



Iki kiz torununu temsil etmek için sahneye çiktigini söyleyen Baskan Büyükkiliç, “Hakikaten Berra ve Beyza isminde 2 güzel torunumuz var. Birisi keman birisi de piyano da iyi bir noktada. Dedeleri de eslik ediyor zaman zaman. Simdi de anneanneleri burada. O açidan ben de döneminin fakülte birincisi olarak bir doktor ese sahip olan bir belediye baskani olarak yillarca size hizmet etmemin, basarimin en büyük sirrinin esim oldugunu burada paylasmak istiyorum” dedi.

Baskan Büyükkiliç seslendirdigi türküyle büyük alkis toplarken, türkü söylerken ön sirada oturan esi Necmiye Büyükkiliç’a el hareketleriyle yaptigi jestler de gözden kaçmadi.
Kaynak: İHA