Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kilavuz Gençlik, Pusula Gibi Yol Gösterecek'

Bilgievleri, Akademi Lise ve Gençlik Merkezlerinde görevli egitmen ve personelle bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "’Bu dünyayi ben kurtaracagim, benim yetistirdigim insan bu dünyayi kurtaracak’ gibi motivasyonla çalismanizi bekliyoruz. Neye vesile olacaginizi bilemezsiniz. Küçücük bir sey koskoca degisiklige sebep olabilir. Kilavuz gençlik modeli pusula gibi size yol gösterecek" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Kilavuz Gençlik, Pusula Gibi Yol Gösterecek'


Sosyal hizmetlerden spor ve saglik hizmetlerine kadar hayatin birçok alaninda vatandaslara hizmet sunan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, yürüttügü çalismalarin yaninda egitime de büyük destek veriyor. Büyüksehir belediyesinin gençlerin gelisiminde model ve ödüllü gençlik projesi olan ‘Kilavuz Gençlik’ her geçen yil fark olusturan egitimlerle çalismalarina devam ediyor. Gençlige yepyeni bir vizyon kazandirmayi amaçlayan Bilgievleri, Akademi Lise ve Gençlik Merkezleri’nde hizmet içi egitimlere de oldukça önem veriliyor. Hizmet içi egitimin açilis programina konuk olan Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, kilavuz gençlik modelinin gençlere pusula gibi yol gösterdigini söyledi.



"Küçücük bir sey koskoca degisiklige sebep olabilir"

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi Gençlik Egitimi Sube Müdürlügü bünyesinde bulunan Bilgievleri, Akademi Lise ve Gençlik Merkezleri’nde görev yapan egitmen ile personellerin katilim sagladigi hizmet içi egitim programi düzenlendi.

Kurumlarda bulunan tüm personelin katilim gösterdigi 3 günlük programda seminerler gerçeklestirildi.

Egitmenlere Türkiye’ye çok büyük faydasi olacak isim yetistirebileceklerini söyleyen Baskan Büyükakin,"’Bu dünyayi ben kurtaracagim, benim yetistirdigim insan bu dünyayi kurtaracak’ gibi motivasyonla çalismanizi bekliyoruz. Neye vesile olacaginizi bilemezsiniz. Küçücük bir sey koskoca degisiklige sebep olabilir. Kilavuz gençlik modeli deniz feneri gibi orada duracak, herkes yolunu bulacak ya da elinize aldiginizda bir pusula gibi yolunuzu gösterecek” dedi.

Kaynak: İHA