Baskan Böcek Açiklamasi '5 Yil Boyunca Hiç Kimseyi Ötekilestirmeden Hizmet Ettik'

Antalya Sanliurfalilar Bulusmasi’na katilan Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, “5 yil boyunca hiç kimseyi ötekilestirmeden hizmet ettik, birlestirici bir çalisma sergiledik. Yine herkesin belediye baskani olacagim” dedi.

Baskan Böcek Açiklamasi '5 Yil Boyunca Hiç Kimseyi Ötekilestirmeden Hizmet Ettik'
Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Cam Piramit Kongre Merkezi’nde düzenlenen Antalya Sanliurfalilar Bulusma etkinligine katildi.

Etkinlik, Urfa kültürünü yansitan çig köfte yogurulmasi esliginde sira gecesi ekibinin türküleri ile basladi.

Renkli görüntülerin ve Urfa kültürünün yasatildigi bulusma gecesi ünlü sanatçi Mahmut Tuncer’in konseri ile devam etti. Etkinlige katilan Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Türkiye’nin dogusundan batisina her noktadan Antalya’ya yerlesen vatandaslari hemserisi olarak kabul ettigini ifade etti.



“Tüm hemseri derneklerine hizmet ettim”

Siyasi hayati boyunca tüm hemseri derneklerine hizmet ettigini belirten Baskan Böcek, "Hiç kimseyi ötekilestirmeden, birlestirici bir çalisma sergiledik. 5 yil boyunca Antalya’ya hizmet etmeye gayret ettik” dedi.



“Tüm afetlerde birlik içinde çalistik”

Baskan Böcek, pandemi süreci ve Türkiye’de yasanan dogal afetlerle mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Depremde ve sel afetinde yardimlasma ruhu ile hareket ettik. Hiç kimseye Urfali mi, baska bir yerli mi diye bakmadik. Acilarimizi birlikte paylastik" ifadelerini kullandi.

“5 yillik süre bitti yine yola sizlerle devam edecegiz”

Baskan Muhittin Böcek konusmasini söyle tamamladi: “5 yillik süreci bitirdik. Yine Allah’in izni ile sizlerle beraber yola devam edecegiz. Antalya ve hemseri derneklerimize hep birlikte hizmet edecegiz. Yine herkesin belediye baskani olacagim. Hepinizi seviyorum, hepinize sevgiler saygilar sunuyorum.”

“Dernek baskanindan tesekkür”

Etkinlikte konusan Antalya Sanliurfalilar Dernek Baskani Mehmet Uymaz, Baskan Böcek’e tesekkür ederek, "Baskanimiz her derdimizi çözdü, ne ihtiyacimiz varsa yanimizda oldu" dedi.

Uymaz, Baskan Böcek’e hizmetleri için plaket takdim etti.

Gece, ünlü sanatçi Mahmut Tuncer’in konseriyle devam etti.

Öte yandan, Baskan Böcek, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Antalya Balkan Türkleri Dayanisma Dernegi konserine de katildi.

Burada yapmis oldugu konusmada kente yapmis oldugu hizmetleri anlatan Böcek, Dernek Baskani Baris Ayan’a çiçek ve plaket takdim etti. Balkan Türkülerinden olusan konseri dinledi.
Kaynak: İHA