Ankara Büyüksehir Belediyesi, Depremzede Vatandaslari Dijital Hayvanat Bahçesi'nde Agirladi

Ankara Büyüksehir Belediyesinin Mamak Araplar Mahallesi’ndeki Eserkent Sosyal Konutlarinda misafir ettigi vatandaslar Atatürk Orman Çiftligi’nde hizmete açilan Dijital Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Dünyanin en ileri teknolojilerinin kullanildigi alanda dijital hayvanlari yakindan görme firsati bulan aileler, özel olarak hazirlanan otobüslerle orman içerisinde dinozorlarin yasamlarini görebilecegi eski çaglara ve uzaya dijital yolculuk yapabilmenin keyfini yasadi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, Depremzede Vatandaslari Dijital Hayvanat Bahçesi'nde Agirladi
Ankara Büyüksehir Belediyesi 6 Subat Depremi’nde yakinlarini kaybeden depremzede vatandaslarin yaralarini sarmak ve onlari yeniden hayata baglamak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Atatürk Orman Çiftligi’ndeki eski hayvanat bahçesinin bulundugu alana kurulan Dijital Hayvanat Bahçesi’nin konuklari Ankara Büyüksehir Belediyesi tarafindan Mamak Araplar Mahallesi’ndeki Eserkent Sosyal Konutlarinda misafir edilen depremzede vatandaslar ve çocuklari oldu.

Amaç: Yaralari sarmak ve yeniden hayata baglamak

Asrin felaketinin ardindan Ankara’ya gelen depremzede vatandaslar ve çocuklari eglenceli ve unutulmaz dakikalar yasadi. Aileleri ile birlikte geziye katilan çocuklar, dijital hayvanlari yakindan görme firsati bulurken özel olarak hazirlanan otobüslerle orman içerisinde dinozorlarin yasamlarini görebilecegi eski çaglara ve uzaya dijital yolculuk yapabilmenin keyfini yasadi.
Kaynak: İHA