AK Parti Rize Ilçe Ve Belde Belediye Baskan Adaylari Tanitildi

AK Parti Rize Il Teskilati, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için 11 ilçe ve 6 beldenin belediye baskan adaylarini açikladi.

AK Parti Rize Ilçe Ve Belde Belediye Baskan Adaylari Tanitildi
Rize Yeni Sehir Kapali Spor Salonu’nda düzenlenen toplantiyla AK Parti’nin Rize belediye baskan adaylari tanitildi. Tanitim toplantisina Gençlik ve Spor Baskani Osman Askin Bak, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici ve çok sayida partili katildi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici 11 ilçe ve 6 beldenin belediye baskan adaylarini açikladi.

Rize Belediye Baskanligi için mevcut Baskan Rahmi Metin’in adayligi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanmisti. Bugün ise Hemsin Belediye Baskan adayi Halim Kazim Bekar, Derepazari Belediye Baskani adayi Saban Kalça, Çamlihemsin Belediye Baskan adayi Ömer Altun, Ikizdere Belediye Baskan adayi Abdi Eksi, Iyidere Belediye Baskan adayi Saffet Mete, Kalkandere Belediye Baskan adayi Mehmet Yilmaz, Güneysu Belediye Baskan adayi Rifat Özer, Findikli Belediye Baskan adayi Gürhan Kutluata, Pazar Belediye Baskan adayi Ekrem Kiliç, Ardesen Belediye Baskan adayi Said Yasayan, Çayeli Belediye Baskan adayi Ishak Karahan, Tunca Belediye Baskan adayi Ramazan Topçu, Muradiye Belediye Baskan adayi Musa Sürayya Balci, Madenli Belediye Baskan adayi Bayram Ali Sari, Büyükköy Belediye Baskan adayi Hamza Saruhan, Kendirli Belediye Baskan adayi Alaettin Serdar ve Salarha Belediye Baskan adayi Hasan Kara olarak açiklandi.

“Rize olarak 31 Mart’ta yeni bir destan yazacagiz”

Gençlik ve Spor Baskani Osman Askin Bak, yerel seçimlerde Rize Merkezle birlikte bütün ilçe ve beldeleri kazanarak yeni bir destan yazacaklarini vurgulayarak, “Rize her zamanki gibi coskulu, her zamanki gibi seçimlere hazir. Buradan herkese söylüyoruz 31 Mart’ta sandiklari patlatmaya hazir miyiz? Bugün Genel Baskan Yardimcimizla Artvin’deydik. Orada ki adaylari açikladi.

Simdi de Rize’deyiz. Gençlik ve Spor Bakani olarak kabinede ülkemizi, Rize’mizi temsil etmeye çalisiyoruz. Türkiye’nin 4 bir yaninda spor yatirimlarini takip ediyoruz. Ülkenin gençleri için hizmete devam ediyoruz. 460 tane gençlik merkezimizde 320 tanede genç ofisimiz ve 850 tane yurtlar ile toplam 950 bin üniversiteli gencimize ev sahipligi yapiyoruz. Sizlerden enerji almaya geldik. 6 Subat depremini yasadik. Çok üzüldük. 53 bine yakin vatandasimiz hayatini kaybederken 120 bine yakin vatandasimiz yaralandi. Bizim de deprem bölgesinde yogun bir çalismamiz var. Pankartlarda görmüs oldugunuz gibi ‘babalar özünü tutar’ Iste o Recep Tayyip Erdogan’dir. Recep Tayyip Erdogan söz verdimi sözünü tutar. Simdi bizde buradan söz vermemiz lazim. 31 Mart’ta Rize olarak 18’de 18 yapmamiz lazim. Burada bütün teskilatlarimizla çalisacagiz. Yine Rize olarak 31 Mart’ta yeni bir destan yazacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA