AK Parti Kadin Ve Gençlik Teskilati, Sehitkamil Hizmetlerini Gezdi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Sehitkamil Ilçe Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç ve AK Parti Sehitkamil Gençlik Kollari Baskani Yakup Bese ile beraberindeki yönetimine D.T. Sehitkamil Sahnesi ve AGRO Parki gezdirdi.

AK Parti Kadin Ve Gençlik Teskilati, Sehitkamil Hizmetlerini Gezdi
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Belediye Baskan Yardimcisi Murat Özgüler ile AK Parti Sehitkamil Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Yakup Bese ve yönetimini agirlayarak, D.T. Sehitkamil Sahnesi ile AGRO Park’ta incelemelerde bulundu. Projeleri hakkinda partililere bilgilendirmelerde bulunan Fadiloglu, ilçe genelinde hayata geçirilen projeleri sunum esliginde anlatti.

Gezi programinin ardindan degerlendirmelerde bulunan AK Parti Sehitkamil Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç, “Baskanimiz Ridvan Fadiloglu nezaretinde bir güne sigdirilamayacak iki muhtesem eserleri gezdik. Baskanimiz Gaziantep’e yeni bir soluk kazandirmis. D.T. Sehitkamil Sahnesi alaninda gerçekten en iddiali ve essiz mekanlardan biri olmus. AGRO Park, çok donanimli, nitelikli çok güzel bir park. Gaziantep’e kazandirilmis sanat eseri diyorum. Sehitkamil Belediye Baskanimiz çok güzel isler yapmis hem kendisine hem de ekibine çalismalarindan dolayi çok tesekkür ediyorum. Yeni dönemde daha güzel hizmetler yapacagindan eminim” dedi.



Ilçe Gençlik Kollari Baskani Yakup Bese ise, “Baskanimiz reklam degil hizmet yapiyor. Sadece ilçemize yönelik degil tüm Gazianteplilerin faydalanabilecegi eserler karsisinda büyülenmemek elde degil. Gençlik teskilati olarak seçim sürecinde Baskanimizin ilçemize kazandirdigi eserleri ve tüm hizmetleri biz anlatacagiz. Teskilatimiz zaten çok memnun, baskanimiz da fazlasiyla çalisiyor. Yeni dönemde de Gaziantep’e çag atlatacak projeler hayata geçireceginden hiç süphemiz yok. Tüm hizmetlerinden dolayi ve bizleri agirladigi için Sehitkamil Belediye Baskanimiz Ridvan Fadiloglu’na çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA