AK Parti Giresun'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti

AK Parti Giresun’da 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak yerel seçimleri için ilçe ve beldelerde gösterdigi belediye baskan adaylarinin tanitimini yapti.

AK Parti Giresun'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti
AK Parti Giresun Il Baskanligi tarafindan ilçe ve belde belediye baskan adaylarinin tanitildigi Aday Tanitim Toplantisi 19 Eylül Spor Salonunda düzenlendi.

Toplantida 31 Mart 2024 tarihinde yapilacak Mahalli Idareler Seçimleri aday gösterilen ilçe ve belde belediye baskan adaylari tanitildi.

Toplantiya AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazim Elmas ve Ali Temür, AK Parti Giresun Il Baskani Mete Bahadir Yilmaz, MHP Giresun Il Baskani Abdullah Karaosmanoglu, DSP Giresun Il Baskani Fatma Aydin, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, belediye baskan adaylari, teskilat üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir, toplantida yaptigi konusmada, Milli Teknoloji Hamlesine vurgu yaparak, "Bugün Türkiye; Askeri insansiz hava araci üretiminde dünyada liderse, Ticari araç, günes paneli, beyaz esya, çimento üretiminde Avrupa’da birinciyse bu AK Parti iktidari sayesindedir. 22 yilda; Organize Sanayi Bölgesi sayisini 192’den 361’e, OSB’lerde çalisan sayisini 415 binden 2,6 milyona, Ihracatini 36 milyar dolardan 255,8 milyar dolara, Ar-Ge harcamalarini 1,2 milyardan 12 milyar dolara, Ar-Ge personeli sayisini 29 binden 272 bine çikardiysa bu AK Parti iktidari sayesindedir. Bütün bunlari basarmanin yaninda, tüm bu kazanimlarin kalici olmasini ve Cumhuriyetimizin ikinci asrini “Türkiye Yüzyili” yapmayi mümkün kilacak çok önemli bir adim atiyoruz. O da Milli Teknoloji Hamlesi. Cumhurbaskanimizin israri, iddiasi ve güçlü liderligiyle savunma sanayiinde elde ettigimiz basarilari simdi sivil alanlara tasiyoruz. Stratejik dönüsümleri dogru zamanda yakalayarak teknolojide dünyaya liderlik ediyoruz. 60 yil öncesinin devrim otomobili hayalini devrin otomobili Togg’u üreterek gerçege dönüstürdük. Simdi 5G teknolojilerinden uçan akilli mobilite sistemlerine, bataryadan çip teknolojilerine, günes panellerinden rüzgar türbinlerine, biyoteknolojik ilaçlardan yeni nesil uydu teknolojilerine, hizli trenlere kadar birçok alanda büyük atilimlar gerçeklestirme hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. 272 bin kisilik Ar-Ge ordumuzla, milyonlarca gencimizin akin ettigi TEKNOFEST’lerden dogan, teknoparklarda büyüyen binlerce teknoloji girisimiyle, rekabet gücü yüksek sanayimizle vakit Türkiye vaktidir diyoruz” dedi.

Konusmalarin ardindan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz, ilçe ve belde belediye baskan adaylarini kamuoyunda tanitti.
Kaynak: İHA