AK Parti Genel Sekreteri Sahin Açiklamasi 'AK Parti'yi Milletimizle Birlikte Kurduk'

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin, Kirikkale’de düzenlenen ilçe ve belde belediye baskan adaylari tanitim programinda yaptigi konusmada, "AK Parti’yi milletimizle birlikte kurduk, milletimizle birlikte büyüttük, milletimizle birlikte bugünlere getirdik, önümüze konan engelleri milletimizle birlikte astik. Bizler sahip oldugumuz milli ve manevi degerler üzerinden ülkemizi 21. yüzyilin parlayan yildizi haline getirmek için bir araya gelmis kadrolarin partisiyiz" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri Sahin Açiklamasi 'AK Parti'yi Milletimizle Birlikte Kurduk'
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin, Kirikkale Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Salonu’nda düzenlenen ilçe ve belde belediye baskan adaylari tanitim programina katildi.

Sahin, Kirikkale’nin, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu basta olmak üzere, ülkenin savunma sanayi alaninda lokomotif görevi gören bir sehir oldugunu vurguladi.

Kirikkale’nin her alanda, gelismesi, ilerlemesi, kalkinmasi için hep beraber isler yaptiklarini ifade eden Sahin, "Türkiye’mizde ilk ve tek olan savunma sanayi ihtisas alani bölgesini ülkemizin gücüne güç katacak bu yatirimi Kirikkale’de gerçeklestirdik. Daha geçen yil hizli tren seferberlerimiz basladi.

Kirikkale’mize de hizli trenimizi getirdik. Üstelik bunu yerli ve milli raylarimizi kullanarak yaptik" dedi.

AK Parti’nin Türkiye partisi oldugunu belirten Sahin, "AK Parti, ülkemizi Türk milletler içerisinde hak ettigi yere kavusturmak için aziz milletimizin gönlünden vicdanindan süzülerek gelmis bir partidir. AK Partimizi aziz milletimiz kurdu, bizler yalnizca tabelamizi astik. AK Parti, bir Türkiye partisidir. AK Parti, aziz milletimizin partisidir. AK Parti’yi, milletimizle birlikte kurduk, milletimizle birlikte büyüttük, milletimizle birlikte bugünlere getirdik, önümüze konan engelleri milletimizle birlikte astik. Bizler sahip oldugumuz milli ve manevi degerler üzerinden ülkemizi 21. yüzyilin parlayan yildizi haline getirmek için bir araya gelmis kadrolarin partisiyiz" diye konustu.

Il Baskani Engin Pehlivanli, Milletvekili Mustafa Kaplan, Belediye Baskan Adayi Mehmet Saygili’nin ve partililerin katildigi programda, Bahsili’dan Haydar Gülçimen, Baliseyh’ten Ali Dedelioglu, Çelebi’den Yasar Erdemir, Delice’den Yilmaz Uyan, Keskin’den Ekmel Cönger, Sulakyurt’tan Seyfettin Çetiner, Yahsihan’dan Ahmet Sungur, Çerikli beldesinden Nuh Sahin ve Hacilar beldesinden de Osman Erdogan AK Parti’nin adayi olarak tanitildi.
Kaynak: İHA