AK Parti Erzincan Ilçe Ve Belde Adaylari Tanitildi

Adalet ve Kalkinma Partisi Erzincan Ilçe ve Belde Adaylari Tanitim Toplantisi, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz’ün katilimi ile gerçeklestirildi.

AK Parti Erzincan Ilçe Ve Belde Adaylari Tanitildi
Erzincan Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen tanitim toplantisinda ilçe ve belde adaylari seçmene tanitildi. Tanitim toplantisinda ilk olarak konusan AK Parti Erzincan Il Baskani Mehmet Cavit Sireci, “Bugün Erzincan’da AK Parti’nin 31 Mart Zaferi’nin temelini atmak üzere bir araya geldik. AK Parti’ye gönül veren hizmete oy veren milletimize olan inancimiz tam oldugundan Türkiye’de ve Erzincan’imizin ilçelerinde ve beldelerimizde AK Parti’mizin kazanacagini biliyoruz” diyerek, belediye baskan adaylarinin halka hizmet bayragini devralip, millete hizmetkâr olacagini ifade etti.

Daha sonra konusan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise, dostlugun ve kardesligin sehri Erzincan’da Cumhur Ittifaki adayi Bekir Aksun ile seçime gidilecegini ve Bekir Aksun’a güvendiklerini söyledi.

Karaman açiklamasinda; “Dostlugun kardesligin ve hosgörünün sehri Erzincan’dayiz, 2024 yilinda yani Erzincan yilindayiz. Geçen yil Cumhuriyetimizin 100. Yilini kutladik ve simdide Türkiye yüzyilinin basindayiz. Çok önemli bir tarihi birlikte yasiyor ve bunu en iyi sekilde degerlendirmek için hepimiz gayret ediyoruz, etmeye de devam edecegiz. Bildiginiz gibi geçen yil ülkemizde birlikte iki seçim geçirdik. Bu seçim Erzincan’imizda baris, kardeslik ve hosgörü içinde geçti. Seçimin kardeslik içinde geçmesinde AK parti ve MHP basta olmak üzere bütün partilerin, sizlerin ve tüm hemserilerimizin katkisi dolayisiyla herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu seçim sonunda liderimiz Cumhurbaskanimiz, Genel baskanimiz Cumhur Ittifaki adayi Recep Tayyip Erdogan yeniden Cumhurbaskani seçildi.

Allah’a sükrediyor ve tüm halkimiza tesekkür ediyoruz. Ayrica halkimiz TBMM’de, Cumhur Ittifaki’na verdi ve meclisimizde kesintisiz görevine devam ediyor, ne kadar sükretsek azdir. Erzincan siyasi olarak da ülkemizin siyasetine çok katkida bulunmustur. Ülke siyasetine yön veren Cumhurbaskani ve basbakanlarimizla her zaman gurur duyuyoruz. Adaylarimiza basarilar diliyor ve güveniyorum” diye konustu.

Tanitim toplantisinda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz ise, ülke gündemine dair bazi açiklamalarda bulundu.

Demiröz açiklamasinda su ifadeleri kullandi; “Bana dün aksam bilgi geldi ve apar topar önce Bayburt’a daha sonra Erzincan’a geldik. Su an Cumhur Ittifaki ile beraber bütün Türkiye’yi ittifak rengine boyayacagiz. Yerel yönetimler seçilen belediye baskalarimiz sizlere hizmet için geliyor. Aday adaylarimiz vardi hepsi birbirinden degerli. Genel merkezimiz gece gündüz çalisti. Anketler yaptik Erzincanli kardeslerimize soruyoruz, teskilatlarimiza soruyoruz ve onlar kimi istiyorsa kimi öne çikariyorsa ilçelerimizde biz onlar üzerinde Cumhurbaskanimizin da onayiyla çalismalar yapiyoruz. Karsimizdaki muhalefeti hepimiz takip ediyoruz. Geçen seçimlerde karsimiza gelen 6’li masalar 7’li masalar 8’li masalar durumunu su anda izliyorsunuz. Sadece kurumsal bir parti var, Recep Tayyip Erdogan liderliginde ve cumhur ittifaki ile beraber Türkiye’yi yönetmeye talip bir ittifak var. Bunun disinda darmadaginlar. Parti baskanlari kim belli degil, kim kimin üstünde belli degil. Bir gün bakiyoruz birinin açikladigi ismi diger gün biri yalanliyor.

Son yillarda 2016 yilindan beri bir hayli sikintilar yasadik. Bütün emperyalist güçler ve Avrupa’nin baskisi altindayiz. Avrupa Birligi’ne alin deriz 60 yil geçmistir bizi almazlar, kapida bekletirler. Bizim ekonomimiz Avrupa ülkelerinin 14’ünün toplamindan büyük. Cografi olarak Avrupa’nin en büyük ülkesiyiz. Nüfus bakimindan Almanya ile birlikte en büyük ülkeyiz. Niye almadiklarini hepiniz az çok biliyorsunuz. Ama bütün bunlara ragmen son 20 yilda Türkiye’nin Avrupa’da ki sesini duyuran, oradaki Avrupa’da yasayan soydaslarimizin gögsünü geren bir yönetim sergiliyoruz. Etrafi ates çemberi, bunun yaninda pandemi ve arkasindan ekonomik bunalimlar ve nihayet deprem. Asrin felaketini yasadik bir yil önce ve orada bu milletin ferasetini herkes gördü. Hiç kimse su partiden bu partiden demedi. Evindeki ekmegini böldü oraya gitti. Dünyada hiçbir yerde bir yil içerisinde böyle bir felaketi kaldirabilen baska bir ülke yok.”

Yapilan konusmalarin ardindan adaylar, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz tarafindan tek tek platforma çagirilarak katilimcilara tanitildi. Tanitim toplantisi toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Düzenlenen tanitim toplantisina, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Cumhur Ittifaki Belediye Baskan adayi Bekir Aksun, AK Parti Il Baskani Mehmet Cavit Sireci, belediye baskanlari ve vatandaslar katildi.

Erzincan Ilçe ve belde adaylari ise su sekilde;

Çayirli - Atinç Bahadir,

Iliç - Mustafa Gürbüz,

Kemah - Recep Ilter,

Kemaliye - Erdem Atmaca,

Otlukbeli - Vahdet Ercan,

Refahiye - Çakmak Paçaci,

Tercan - Alper Murat Müftüoglu,

Üzümlü - Kenan Tat,

Çaglayan Beldesi - Musa Zengin,

Mollaköy Beldesi - Kadir Akar,

Çadirkaya Beldesi - Emrullah Selçuk,

Kargin Beldesi - Zafer Kaya,

Mercan Beldesi - Enver Akyildiz,

Altinbasak Beldesi - Onur Bilen
Kaynak: İHA