AK Parti, Çankiri Ilçe Ve Belde Belediye Adaylarini Açikladi

AK Parti’nin Çankiri ilçe ve belde belediye baskan adaylari, düzenlenen aday tanitim programiyla açiklandi.

AK Parti, Çankiri Ilçe Ve Belde Belediye Adaylarini Açikladi
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli Idareler Seçimi için Çankiri’nin ilçelerden ve beldelerden aday gösterdigi belediye baskan adaylarini açiklandi. AK Parti Grup Baskan Vekili Muhammet Emin Akbasoglu’nun katilimi ile düzenlenen tören Hasan Fehmi Göksen Spor Salonu’ndan gerçeklestirildi.

Partililerin yogun katilim gösterdigi programda konusan AK Parti Grup Baskan Vekili Muhammet Emin Akbasoglu, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönderme yaparak, “Bunlardan memlekete hayir gelmez” dedi.



“Olmayan baraj patladi dediler ama var olan baraji da inkar ettiler”

Kizlaryolu barajinin hayali oldugunu ifade eden Kemal Kiliçdaroglu’na gönderme yapan Akbasoglu, "Çankiri’nin tüm mahallelerine Merkez köyüne de Kizilirmak’a da Eldivan’a da ve her yere de içme suyu imkani getiriyoruz. Yani bu baraj, su anda Çankiri’da suyunu içtigimiz baraj gibi 3 tane baraj yaptik elhamdülillah. Yapilamaz denilen hayali gerçeklestirdik. Ama Kemal Kiliçdaroglu bu baraja hayali baraj diyordu, yok böyle bir baraj diyordu. Ama bakin eseri bitirdik. Çankiri’nin ve bölgenin en büyük kamu yatirimi ve Çankiri’nin her kösesine içme suyunu asirlarca imkan taniyacak en büyük eseri, hayali gerçeklestirdik elhamdülillah. O zamanlar grup baskan vekiliydi, sayin Özgür Özel bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani. O da hayali baraj diyordu. Iki sene önce Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde büyük bir sel afeti yasandi. Ortalama bir yilda yagan yagmur iki günde yagdi. Ve maalesef birçok vatandasimizin canini aldi. Sinop’ta da, Bartin’da da bir afet olmustu. Bu, CHP zihniyeti öyle bir zihniyet ki, yalan üzerine siyasete yöneldikleri için ‘Olmayan baraj patladigi için insanlar vefat etti’ demisti. Olmayan baraj patladi dediler ama var olan baraji da inkar ettiler. Bunlardan memlekete hayir gelmez” diye konustu.



“Bir ilde ev kiralari 10 ila 20 bin TL arasina tirmandiysa o ilde belediyecilik göçmüs demektir”

Yapacagi projeler ile sehrin nüfusunu yükseltecegini vaat eden AK Parti Çankiri Belediye Baskan Adayi Hüseyin Filiz, “Bir ilde ev kiralari 10 ila 20 bin TL arasina tirmandiysa o ilde belediyecilik göçmüs demektir. Burada sorunlarin tedavisi belli. Siz istediginiz kadar fabrika getirin ama eger konut yoksa o fabrikalar size yar olmaz. En az 30 fabrika, 10 bin konut, 300 bin nüfus. Bunlari yerine getirecegiz” dedi.

Konusmalarin ardindan AK Parti Belediye baskan adaylarinin isimleri okunarak sahneye davet edildi. Program adaylarla hatira fotografi çekilmesi ile sona erdi.

AK Parti’nin Çankiri’nin ilçelerinde ve beldelerinde belediye baskani adaylari su sekilde:

Atkaracalar: Harun Oflaz

Bayramören: Rasit Güngör

Çerkes: Hasan Sopaci

Eldivan: Mustafa Lafci

Ilgaz: Mehmed Öztürk

Kizilirmak: Mehmet Bulut

Korgun: Ali Özen

Kursunlu: Sakir Kaymak

Orta: Ferhat Danaci

Sabanözü: Faik Özcan

Yaprakli: Ihsan Haydar

Çardakli Beldesi: Ilyas Ertürk

Saçak Beldesi: Ramazan Yarim

Dodurga Beldesi: Hasan Hüseyin Kasikçi

Kalfat Beldesi: Salim Dogan

Yaylakent Beldesi: Kadir Dede
Kaynak: İHA