AK Parti Artvin Ilçe Belediye Baskan Adaylari Açiklandi

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapilacak Mahalli Idareler Genel Seçimleri için Artvin’in 8 ilçesindeki belediye baskan adaylari belli oldu.

AK Parti Artvin Ilçe Belediye Baskan Adaylari Açiklandi
Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak ve AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici’nin katilimiyla AK Parti’yi ve Cumhur Ittifaki’ni temsil edecek ilçe belediye baskan adaylarini tanitildi. Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyigit Kongre merkezinde yapilan aday tanitimi toplantisina Bakan Bak ve Yazici’nin yani sira AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti Il Baskani Fatih Tahtali, MHP Il Baskani Serdar Kilinç ve partililer katildi.

Bakan Osman Askin Bak yaptigi konusmada, AK Parti ve Cumhur ittifaki olarak ülkenin gelecegi için Türkiye yüzyilinda kabine olarak yogun bir çalisma içerisinde olduklari belirterek, "6 Subat depreminde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allahtan rahmet diliyorum. Cumhurbaskani’miz sahada, konutlarimizi teslim ediyoruz. Sahada yogun bir çalisma, yogun bir tempo var. Artvin’de hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan Genel Baskan Yardimcisi Hayati Yazici adaylari tek tek sahneye davet ederek tanitti.

AK Parti Artvin merkez ve ilçe belediye baskan adaylari su isimlerden olustu:

"Artvin merkez: Mehmet Kocatepe, Arhavi: Turgay Ataselim, Ardanuç: Emrah Yilmaz, Borçka: Ahmet Erdem, Hopa: Ati Utku Cihan, Kemalpasa: Harun Altinsoy, Murgul: Hasan Çavus, Savsat: Durmus Aydin, Yusufeli: Mustafa Demirkiran."
Kaynak: İHA