Ramazan Hoca'nin Öldürülmesi Olayinda Yeni Detaylar Ortaya Çikti

Diyarbakirli ’Ramazan Hoca’ olarak taninan Ramazan Piskin’i biçaklayarak öldüren zanlinin, çay ocagina gidip hiçbir sey söylemeden Piskin’i gögsünden 3 kez biçakladigi ortaya çikti. Zanlinin ayrica 9 ayri suçtan emniyette kaydi bulundugu, annesini darp ettigi gerekçesiyle de arandigi ögrenildi.

Dün Fatih’te meydana gelen olayda, sosyal medyada “Ramazan Hoca” olarak taninan Ramazan Piskin, islettigi çay ocaginda Erkan B. tarafindan biçaklanarak hayatini kaybetmisti. Olayla ilgili çalisma baslatan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, zanliyi olaydan bir gün sonra yakalayarak gözaltina aldi. Erkan B. sorgulanmak üzere Gayrettepe’de bulunan Istanbul Asayis Sube Müdürlügü’ne götürülürken, Ramazan Piskin cinayetine dair yeni detaylar ortaya çikti.

Yürüyerek geldi, otobüsle kaçti

Cinayet Büro Amirligi ekiplerinin çalismalariyla, zanlinin olay günü Zeytinburnu’ndan tam bir buçuk saat yürüyerek olay yerine geldigi belirlendi. Olayin meydana geldigi yerde ve süphelinin kaçis güzergahi üzerindeki güvenlik kamerasi görüntülerini tek tek inceleyen ekipler, zanlinin cinayeti isledikten sonra kaçtigi ve bir süre sonra durarak bir kisiden sigara alip içtigini belirledi. Güvenlik kamera görüntüleri incelemelerinde, zanlinin sigara içtikten sonra Aksaray’da otobüse bindigini ve Beyoglu Piyalepasa’da otobüsten inerek Hacihüsrev’e girdigi tespit edildi. Cinayet Büro ekipleri, Hacihüsrev’de yapilan sokak çalismalarinin ardindan zanlinin yasadigi yeri tespit etti ve Erkan B. kiskivrak yakalandi.

Tartisma olmadan biçaklamis

Ekiplerin çalismalariyla, Erkan B.’nin Ramazan Piskin’i tanidigi ve çay ocagina gidip hiçbir sey söylemeden direkt Ramazan Piskin’i gögsünden 3 kez biçakladigi ögrenildi. Erkan B.’nin babasinin da Ramazan Piskin’in çay ocagina yakin bir yerde is yerinin bulundugu zanlinin Ramazan Piskin’i bu sebeple tanidigi belirlendi.

Daha önce de annesini darp ettigi için aranmasi varmis

9 ayri suçtan emniyette kaydi bulundugu ortaya çikan katil zanlisi Erkan B.’nin ailesi ile görüsmedigi, daha önce de annesini darp ettigi ve bu sebeple kasten yaralama suçundan aranmasi bulundugu ögrenildi. Asayis Sube Müdürlügü’ne getirilen zanlinin önümüzdeki saatlerde ifadesinin alinmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA