Oguzeli Belediyesi Çalisanlarin Yüzünü Güldürdü

Oguzeli Belediyesi Belediye-Is Sendikasi ile 2024 yili personel maas artisi için toplu is sözlesmesi protokol töreni gerçeklestirildi.

Oguzeli Belediyesi Çalisanlarin Yüzünü Güldürdü
Oguzeli Belediyesi personelini enflasyona karsi ezdirmemek için yüzde 82 oraninda zam yapildiginin altini çizen Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç, “Belediye Is Sendikasi ile toplu is sözlesmesi imzalayarak, alin terleriyle daha yasanabilir bir Oguzeli için gece gündüz demeden çalisan belediye isçisi kardeslerimizin maas ve sosyal haklarina yüzde 49 asgari ücret zammina ilaveten yüzde 33 olmak üzere toplamda yüzde 82 oraninda zam yaptik” dedi.

Baskan Kiliç, “Sizler belediyemizin görünen yüzüsünüz. Göreve geldigimiz günden bu yana gece-gündüz, kar-kis, yagmur-çamur demeden Oguzelimiz’e en iyi hizmeti yapma gayretinde oldunuz. 2014 yilinda göreve geldigimiz günden itibaren alin teri ve emekleri ile ilçemizin kalkinmasinda büyük katki saglayan ekip arkadaslarimizin emeklerinin karsiliklarini almasi konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalistik. Emekçi kardeslerimizi enflasyona ezdirmemek ve daha iyi yasam sartlari sunmak adina tüm imkanlarimizi seferber ettik. Sizlere yaptigimiz iyilestirmenin her bir kurusunu ananizin ak sütü hak ediyorsunuz. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Oguzelimiz’e en güzel hizmetleri sunabilmek için canla basla çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Yüzde 82 oranindaki artistan memnuniyet duyduklarini söyleyen isçiler, Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA