Gemlik Ak Parti'de Yeni Baskan Belli Oldu

AK Parti’de Gemlik Gençlik Kollari Baskanligi, Ilçe Baskan Yardimciligi ve Il Baskan Yardimciligi görevlerinde bulunan Is insani Mehmet Tasar, AK Parti Gemlik ilçe baskanligina atandi. AK Parti Gemlik ilçe Baskanligi’na atanan Mehmet Tasar mazbatasini Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir ve Il Baskani Davut Gürkan’in elinden aldi.

Gemlik Ak Parti'de Yeni Baskan Belli Oldu
Mazbatasini alan Mehmet Tasar, "AK Parti’nin kurulusundan bugüne kadar görev almis ve büyük emekleri olan ilçe baskanlarimiza ve yönetim kurulu üyelerimize, kadin ve gençlik kollari baskanlarimiz ve yönetim kurulu üyelerimize, Meclis Üyelerimize ve uç beyi olarak gördügümüz mahalle baskanlarimiza tesekkür ediyoruz. Yunus Emrelerin, Ibni Arabilerin, Haci Bayram Velilerin, Mevlanalarin açtigi yolda ’önce insan, önce millet’ diyebilmeyi basarmis, kardesligi, sevgiyi, barisi, her türlü maddi degerin üzerine çikarabilmis milletiz. Bu medeniyette birlik vardir. Bu medeniyette ask vardir, dostluk vardir, muhabbet vardir. Ülkenin tamaminda ve cografyanin her noktasinda tüm mazlumlarin yaninda olan AK Parti, büyük bir ailedir. AK Parti güven ve istikrarin adidir. AK Parti sahip oldugu vizyon ve misyon ile bir siyasi parti olmanin çok ötesinde milleti için varligini sürdüren, dünyanin en ücra kösesinde dahi olsa mazlum için umut olan bir harekettir. Daima devlet ve millet menfaatini ön planda tutmus, 2002 yilindan itibaren milleti için milletiyle birlikte büyümüs, milletiyle omuz omuza, kol kola, el ele, gönül birlikteligiyle yürümüs kutlu bir yürüyüsün adidir."dedi

Yönetim kurulunu en kisa sürede olusturup kamuoyuna duyuracaklarini belirten Tasar, "Cumhurbaskanimiz Cuma günü yesil Bursa’miza aday tanitim programi için geliyor. Dünya Liderimizi en iyi sekilde teskilatlarimizla birlikte karsilayacagiz. Yerel seçimleri Türkiye Yüzyili anlayisiyla Türkiye’nin yerelde ve merkezde dünyada daha güçlü ses olacak sekilde yoluna devam edebilmesinin bir firsati olarak görüyoruz. AK Parti vefanin, dayanismanin, kardesligin partisidir. Ülkenin tamaminda ve cografyanin her noktasinda tüm mazlumlarin yaninda olan AK Parti, büyük bir ailedir. Bugüne kadar görev yapmis teskilat mensuplarimizla bir araya gelecegiz ve istisareler yapacagiz. Inaniyorum ki 2024 yolculugumuzda tecrübe ve deneyime sahip ekip olusturacagiz. "Yeniden Gemlik" diyoruz. Cumhur ittifaki olarak gece gündüz demeden Gemlikli hemserilerimizin hak ettigi hizmeti almasi için azim ve kararlilikla çalisacagiz. Türkiye yüzyili hedeflerine dogru arkasina bakmadan ilerlesin. Ilerlesin ki Gazze’deki kardeslerimize daha fazla yardim yapalim. Ilerlesin ki Azerbaycan’da kardeslerimize daha fazla yardim edelim. Ilerlesin ki gönül cografyamizda Türkiye’nin sesi daha gür çiksin. Birlik, beraberlik ve kardeslik ruhu içerisinde çalisacagiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in talimatiyla görevimizi en iyi sekilde hep birlikte yerine getirecegiz. Yolumuz açik ve aydinlik olsun. Yeniden Gemlik diyoruz" dedi.

Kaynak: İHA