Çanakkale'de 2023-2024 Egitim Ve Ögretim Yili 2. Dönem Hazirlik Toplantisi Gerçeklestirildi

Çanakkale’de 2023-2024 Egitim ve Ögretim yili 2. dönem hazirlik toplantisi, Vali Ilhami Aktas baskanliginda gerçeklestirildi.

Çanakkale'de 2023-2024 Egitim Ve Ögretim Yili 2. Dönem Hazirlik Toplantisi Gerçeklestirildi
Özel Idare toplanti salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Il Jandarma Komutani J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Bati Marmara Grup Komutani SG. Yb. Ercan Oran, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Il Milli Egitim Müdürü Ferhat Yilmaz, Il Saglik Müdürü Op. Dr. Gökhan Bastürk, ilçe kaymakamlari, Il Milli Egitim Müdürlügü Sube Müdürleri, ilgili kamu kurum ve kurulus temsilcileri, okul müdürleri, okul aile birligi temsilcileri, Emniyet ve Jandarma personelleri katildi.

Toplanti da, Il Milli Egitim Müdürü Ferhat Yilmaz tarafindan 2023-2024 Egitim-Ögretim yilinin 2. döneminde okullarda yapilacak hazirliklar, Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdür V. Komiser Yardimcisi Hasan Aslan tarafindan güvenli okul projesi çerçevesinde yapilan çalismalar ile okul servislerini denetleme ve trafik güvenligi, Il Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdür V. Komiser Emre Gümüs tarafindan okullarda çocuklara ve ailelere yönelik verilen egitim çalismalari ve Il Jandarma Komutanligi Asayis Sube Müdürü J. Yarbay Ali Sanayir tarafindan ise Jandarma bölgesinde bulunan okullarda alinan güvenlik tedbirleri hakkinda katilimcilar bilgilendirildi.

Çanakkale genelinde Egitim-Ögretime baslayacak olan ögrencilerin, huzur ve güven ortaminda Egitim-Ögretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için gerekli tedbirlerin alindigini ifade eden Vali Ilhami Aktas, 2023-2024 Egitim-Ögretim 2. döneminin ülkeye, Çanakkale’ye, egitim camiasina ve velilere hayirli olmasini dileyerek, ögrencilere basarilar, ögretmenlere ise kolayliklar diledi.

Toplanti görüs, öneri, ihtiyaç ve taleplerin degerlendirilmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA