AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Ögrenci Evlerine 25 Metreküp Dogalgaz Destegi Saglayacagiz'

AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, "Ögrenci evlerine 25 metreküp dogalgaz destegi saglayacagiz, 100 bin gencimize, 100 bin lira sermaye vererek is kurma imkani taniyacagiz" dedi.

AK Parti IBB Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Ögrenci Evlerine 25 Metreküp Dogalgaz Destegi Saglayacagiz'
AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Murat Kurum, Haznedar Persembe Pazari’nda pazar esnafi ve vatandaslar ile bir araya geldi. Kurum, yogun ilgiyle karsilandi. Kurum, pazarci önlügü giyip tezgaha geçti ve esnafin satisina yardim etti. Ulasimdan sikayet eden bir vatandasi dinleyen Kurum, "31 Mart’tan sonra bu sorunlarin hepsini halledecegiz" dedi.

Pazar esnafinin sofrasina da misafir olan Kurum, esnafin dertlerini dinledi, projelerini anlatti. Semt pazarinda gençlerin de sorularini yanitlayan Kurum, her üniversite ögrencisine 10 bin lira burs vereceklerini belirtti.

Murat Kurum, "Ögrenci evlerine 25 metreküp dogalgaz destegi saglayacagiz, 100 bin gencimize, 100 bin lira sermaye vererek is kurma imkani taniyacagiz. 39 ilçede ofisini kurmak isteyen gençlerimize ilk ofis destegi verecegiz. Üniversite ögrencilerimize ulasimda yüzde 40 indirim yapacagiz. En önemlisi de gençlik merkezi kurarak, genç kardeslerimizle birlikte Istanbul’u yönetecegiz" dedi.

Kaynak: İHA