Haber Arşivi
Dışişlerinden soykırımcı İsrailli Bakan Katz'a yanıt: İlgi çekmeye dönük başarısız bir psikolojik harekat girişimi
Terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz bir paylaşım yaptı. Dışişleri Bakanlığı skandala ilişkin yaptığı açıklamada, "İlgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendiriyoruz. İsrail Dışişleri Bakanının Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Katz'ı 'tam bir Nazi' olarak niteleyip, "Cumhurbaşkanımız, soykırım şebekesine karşı insanlık cephesinin en gür ve kararlı sesidir." tepkisini dile getirdi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 21:19:41MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
9 Ekim 2024 Çarşamba 16:35:42Sinop'ta otomobil ile okul servisi çarpıştı: 7 yaralı
Sinop'ta seyir halindeki otomobil ile okul servisinin çarpışması sonucu 7 öğrenci yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü ve servis sürücüsünün durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 16:28:26Erzurum merkezli 6 ilde PKK/KCK operasyonu! 25 şahıs gözaltına alındı
Erzurum merkezli 6 ilde bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 6-7 Ekim eylemlerine katılan 25 şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 16:23:46Siber suç örgütleri 2024'te 37 milyar dolar çaldı
BM raporuna göre siber suç örgütleri 2023 yılında yaklaşık 37 milyar dolar gelir elde etti.
9 Ekim 2024 Çarşamba 16:01:04Yunanistan'a kaçmak isteyen 2 FETÖ şüphelisi yakalandı
Edirne'de Yunanistan'a kaçmak isteyen 2 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 15:24:17İstanbul'da asansör faciası! Hayatını kaybetti
İstanbul Ümraniye'de bir tatlı işletmesinin halatları kopan asansörü düştü. Meydana gelen kazada asansörde bulunan genç kadın, feci şekilde hayatını kaybetti.
9 Ekim 2024 Çarşamba 15:22:23Yunanistan'a kaçmak isteyen 2 FETÖ şüphelisi yakalandı
Edirne'de Yunanistan'a kaçmak isteyen 2 FETÖ/PDY şüphelisi yakalandı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 15:17:56Yeni model geliyor! Bakan Şimşek tarih vererek açıkladı: İhracatçılarımızın her zaman yanındayız
İhracatçıların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2025'te yüksek teknolojili ve katma değerli üretime reeskont kredileriyle daha fazla imkan sağlayacak yeni bir modele geçileceğini bildirdi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:40:03Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Malezyalı mevkidaşı Kang ile görüştü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Malezya Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Bakanı Chang Lih Kang ile bir araya geldi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:23:39Mehmet Şimşek'ten enflasyon ve cari açık açıklaması! 'Kararlıyız, başaracağız'
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız" dedi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:23:34Dışişleri'nden Lübnan'dan yapılacak tahliyeyle ilgili açıklama
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'ı işgali sonrası ülkeden yapılacak tahliyelerle ilgili yeni bir açıklama yayınladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Lübnan'dan Türkiye'ye uçak için ön başvuru toplanacak. Belli bir ücret karşılığı bu uçuşlara katılmak isteyen yeterli sayıda başvuru olursa tarih, güzergah ve uçuş sayısı saptanacak. Gerekmesi halinde ayrıca yeni gemiler gönderilecek.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:13:25Valilikten 5 günlük eylem yasağı kararı
Batman Valiliği, 9 Ekim’den itibaren geçerli olmak üzere 5 gün süreyle kent genelinde açık alanlarda toplanma, yürüyüş ve basın açıklaması gibi eylemlerin yasaklandığını duyurdu.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:03:19Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İyi hal indirimi ve denetimli serbestlik gözden geçirilecek
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yargı Reformu Strateji Belgesi ile ilgili konuştu. Bakan Tunç "Cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik, denetimli serbestlik uygulamaları, iyi halin kaldırılıp kaldırılmayacağı konusu tüm bunlar Yargı Reform Strateji Belgesi'nde sonuca bağlanacak" dedi.
9 Ekim 2024 Çarşamba 14:00:41Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 yıldan az ceza alanların hiç cezaevine girmemesinin önüne geçeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda adalet sistemine dair değişiklikler yapılacağını açıkladı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 13:46:34iPhone kullanıcıları tepkili: iOS 18'den sonra batarya sorunları yaşanıyor
Birçok iPhone kullanıcısı, iOS 18 güncellemesi sonrasında bazı pil sorunları yaşadıklarını rapor etmeye başladı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 13:43:29Bilanço ağırlaşıyor! Gazze'de can kaybı 42 bini geçti
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 45 artarak, 42 bin 10'a çıktı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 12:24:35Biden, Netanyahu ile telefon görüşmesi yapacak
ABD Başkanı Joe Biden ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in İran'ın füze saldırısına vereceği karşılığa ilişkin telefon görüşmesi yapacak.
9 Ekim 2024 Çarşamba 12:09:51Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı konuşması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuşuyor.
9 Ekim 2024 Çarşamba 12:09:30Tehlike çanları çalıyor! O şehirler 2050’de sular altında kalacak...
Yapılan bir çalışma sonucunda bazı şehirlerin 2050 yılına kadar sular altında kalma riskiyle karşı karşıya olduğunu ortaya koydu. İşte, 2050 yılına kadar sular altında kalması beklenen şehirler...
9 Ekim 2024 Çarşamba 12:06:36Denizli'de korkunç kaza! Araba paramparça oldu
Denizli'de feci bir kaza meydana geldi. Bir araç önünde ilerleyen römorka çarparak paramparça oldu. Otomobildeki gençlerden biri hayatını kaybetti, biri de ağır yaralandı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:51:56Kuzey Gazze’de en az 400 bin kişi sıkışıp kaldı
UNRWA, İsrail ordusunun Kuzey Gazze sakinlerine tahliye emri vermesinin ardından güvenli bir yer olmadığı gerekçesiyle bulundukları yeri terk edemeyen en az 400 bin Filistinlinin bölgede sıkışıp kaldığını açıkladı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:51:34Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 13 Ekim'de günübirlik olarak Suudi Arabistan'a gidiyor.
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:36:28CHP'de heykelsiz gün olmaz! Bunu da Ankara'ya diktiler
CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 Ekim 2015'te Ankara Garı'nda meydana gelen patlama nedeniyle hayatını kaybedenlerin anısına heykel dikti. Anıtın açılışını ise Özgür Özel yaptı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:36:12ABD ile İsrail’in savaş pazarlığı ortaya çıktı! Gizli görüşmeler, asılsız istihbaratlar, Refah yalanı…
ABD ile İsrail’in Gazze ve Lübnan pazarlığı Washington’un yardımcı editörü Bob Woodward’ın yeni kitabında bir kez daha ortaya çıktı. Woodward, ABD Başkanı Joe Biden’ın İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarının aylar süreceğini en başından beri bildiğini belirtti. İsrail’in asılsız istihbaratları gerekçe göstererek Gazze ve Lübnan’a saldırılar düzenlediğini belirtirken Trump ile Netanyahu ve Biden ile Suudi Prens Muhammed bin Selman’ın gizli görüşmelerini de açığa çıkardı.
9 Ekim 2024 Çarşamba 11:14:27