Yeniden Refah Partisinin Selendi Belediye Baskan Adayi Murat Daban Oldu

31 Mart yerel seçimleri için 1 Aralik tarihinde görevinden istifa eden Murat Daban Yeniden Refah Partisi’nin Selendi Belediye Baskan adayi oldu.

Yeniden Refah Partisinin Selendi Belediye Baskan Adayi Murat Daban Oldu
Yaklasan yerel seçimler öncesi partiler adaylarini açiklamaya devam ediyor. Manisa’nin Selendi ilçesinde Yeniden Refah Partisi Selendi Belediye Baskan adayi Egitimci Murat Daban oldu. Adayligini açiklayan Murat Daban, "Ben bu memlekette dogdum. Bu memlekette büyüdüm. Çocuklugum da gençligim de bu memlekette geçti. Hüzünlerimi ve sevinçlerimi bu memlekette yasadim. Allah nasip ederse bu memlekette de can verecegim. Dolayisiyla bir Selendili olarak son 15 yilda belediyecilikte çok geride kalmanin üzüntüsünü iliklerime kadar yasiyorum. Hemsehrilerimin oylariyla etiket sahibi degil hizmetkar olma yolunda bu memleketin serdengeçtisi olarak göreve talip oldum. Çok yakinda açiklayacagimiz güvenilir ekibimizle memleketime yeniden refahi, barisi ve huzuru getirecegimize hiç süphem yok. Allah yar ve yardimcimiz olsun." dedi.

Selendi’de 1978 yilinda dogan, ilk orta ve lise ögrenimini Selendi’de tamamladiktan sonra Yakin Dogu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyati ögretmenligini bitirerek 2001 yilinda ögretmenlige adim atan Murat Daban, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Yönetim alaninda yüksek lisans yapti. Daban evli ve iki çocuk babasi.
Kaynak: İHA