Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Bilal Ögretmen Için Mevlit Okutuldu

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde görev yapan ve geçtigimiz hafta meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden 75. Yil Anadolu Lisesi Beden Egitimi ögretmeni Bilal Pala için mevlit okutuldu.

Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Bilal Ögretmen Için Mevlit Okutuldu
Memleketi olan Bursa’ya gitmek için motosikletiyle yola çikan Bilal Pala (36) Iznik yakinlarinda geçirdigi elim bir trafik kazasi sonrasi hayatini kaybetmisti. Osmaneli de meslektaslari Bilal ögretmen için mevlit merasimi düzenlendi.

Mevlit programinda konusan Kaymakam Yüksel Ünal "Elim bir trafik kazasi sonrasi hayatini kaybeden ögretmenimizin degerli ailesine ve meslektaslarina bir kez daha bas sagligi ve sabirlar diliyorum. Bilal ögretmen bizim için çok degerli ve kiymetliydi. Ögrencileri ve meslektaslari tarafindan sevilen bir ögretmenimizdi. Mekani cennet olsun" dedi

Düzenlenen mevlit merasimine, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Erhan Dös, Ilçe Müftüsü Recep Isildar, vefat eden ögretmenin ailesi, mesai arkadaslari, okul yöneticileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA