Rektör Özölçer, Il Milli Egitim Müdürlügü Kariyer Günleri'nde Tecrübelerini Paylasti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Zonguldak Il Milli Egitim Müdürlügü Kariyer Günleri Etkinliklerine katilarak, lise ögrencileriyle kariyeri ve mesleki tecrübeleri hakkinda sohbet etti.

Rektör Özölçer, Il Milli Egitim Müdürlügü Kariyer Günleri'nde Tecrübelerini Paylasti
Zonguldak Il Müdürlügü tarafindan organize edilen “Kariyer Günleri Gençlerle Bulusma” etkinligi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliginde Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Etkinlige Zonguldak Belediye Baskani Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Zonguldak Il Milli Egitim Müdürü Osman Bozkan, akademisyenler, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Etkinligin açilisinda konusan Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan ve akabinde sahneye çikan Zonguldak Belediye Baskani Dr. Ömer Selim Alan, üniversite zamanlarindaki kazanimlarini ve meslekte edindikleri tecrübelerini ögrencilerle paylasti.

Etkinlikte, üniversite yasamindan günümüze deneyimlerini aktaran ve ögrencilerden gelen sorulari cevaplayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, “Akademik kariyerimin baslangici Karadeniz Teknik Üniversitesi Insaat Mühendisligi Bölümü’nden itibaren kariyer basamaklarina kararli ve üretken bir idealist yaklasimin bilincinde olarak hareket ettim. Sizlerin de egitim ve ögretim hayatiniz boyunca kazanacagi basarilar, tecrübeler ve ilkeler sadece mesleki yasaminizda degil kisiliginizin gelismesinde ahlakli, vatansever ve çagdas bir bireye dönüstüreceginizi de bilmenizi isterim. Bizleri, “Kariyer Günleri Gençlerle Bulusma” adli etkinliginde bulusturan Zonguldak Il Milli Egitim Müdürlügü ve yönetimine tesekkürlerimi sunuyor, kiymetli ögrencilerimize üniversiteye giris sinavlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Etkinlik protokol üyelerine çiçek takdim edilmesi ve ögrencilerin fuaye alaninda ZBEÜ fakülteleri tarafindan kurulan stantlari gezmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA