Dünyanin En Iyi Film Müzikleri 'Film On The Stage' Gösterisinde Bir Araya Geliyor

Dünyanin en iyi filmlerinin müziklerini sahneye tasiyan "Film On The Stage" müzikal gösterisi, 14 Ocak-25 Subat tarihleri arasinda Istanbul, Izmir, Ankara ve Konya’da izleyici ile bulusacak. Ilki 14 Ocak Pazar günü Istanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) sahnelenecek bu özel gösterinin biletleri Biletinial’da satisa çikti.

Dünyanin En Iyi Film Müzikleri 'Film On The Stage' Gösterisinde Bir Araya Geliyor
"Titanik", "Baba", "Kadin Kokusu", "Pulp Fiction", "Gladyatör", "Cesur Yürek" ve dünya sinemasinin akillarda yer etmis en iyi filmlerinin en az kendileri kadar ünlü müzikleri "Film On The Stage" müzikali ile sahneye tasiniyor. Film müziklerinin özgün dans koreografisi ve senfoni orkestrasi esliginde sahnelenecegi gösteri, 14 Ocak’ta Istanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) seyirciyle bulusacak.

Yönetmenligini Ersin Ayhan’in üstlenecegi performansta unutulmaz film müzikleri Sef Musa Göçmen’in yönetimindeki Musa Göçmen Orkestrasi tarafindan seslendirilecek. 7’den 70’e herkesin ezbere bildigi film sarkilari da Melis Kizilaslan, Zeynep Burcu Altinel ve Doruk Ören tarafindan seslendirilecek. Galip Emre’nin klasik ve modern dansi bulusturdugu ve Türkiye’nin seçkin dansçilarinin yer aldigi koreografiyle de film sahneleri sahnede bir kez daha canlandirilacak. Seyircilere unutulmaz anlar yasatacak gösterinin kostüm tasarimini Gökçe Sener üstlenirken, isik tasarimini Mustafa Bal, yönetmen yardimciligini Azra Bölek Güllü, görsel tasarimini Çaglar Ülker, Firat Tügen, afis tasarimini Ecem Sirin, dijital medya yönetimini Cansu Battal gerçeklestirdi.

Gösteri, Istanbul seyircisiyle 14 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde bulustuktan sonra Izmir, Ankara ve Konya’da da sahnelenecek. Film On The Stage gösterisinin biletlerine Biletinial üzerinden ulasilabilecek.
Kaynak: İHA