Burdur'da Ögrenci Servisinin Altina Altigi Kadindan 17 Gün Sonra Aci Haber Geldi

Burdur’da 22 Aralik günü ögrenci aldiktan sonra geri manevra yapan ögrenci servisinin çarpip üzerinden geçtigi kadin, 17 gün sonra hayatini kaybetti.

Burdur'da Ögrenci Servisinin Altina Altigi Kadindan 17 Gün Sonra Aci Haber Geldi
Olay, 22 Aralik günü saat 13.20 siralarinda Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi Akdemir Sokak’ta meydana gelmisti. Edinilen bilgilere göre, M.A. (45) idaresindeki 15 C 0117 plakali ögrenci servisi sokak üzerinde ögrenci aldiktan sonra geri manevra yaparak ilerlemeye basladi.

O sirada minibüsün arkasinda bekleyen ve minibüsün geldigini fark etmeyen Zeynep Keskin (56) minibüsün çarpmasi sonucu yere düstü. Kadina çarptigini fark etmeyen servis soförü ise Zeynep Keskin’in üzerinden geçti. Engele takildigini düsünen servis soförü bu sefer de öne dogru ilerleyerek talihsiz kadinin tekrar üzerinden geçti. Kaza sonrasi Zeynep Keskin agir yaralanmisti.

Çevredeki vatandaslarin uyarisiyla duran servis soförünün ve vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezine yaptigi ihbar üzerine bölgeye gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Zeynep Keskin agir yarali olarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

17 gündür yogun bakimda yasam mücadelesi veren talihsiz kadin, bugün durumunun agirlasmasinin üzerine yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.
Kaynak: İHA