Bakan Yardimcisi Eminoglu Açiklamasi 'Gençleri Siniflandirmaya Çalisan Zihniyetin Karsisindayiz'

Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Enes Eminoglu, gençleri siniflandirmaya ve kategorize etmeye çalisan zihniyetin karsisinda olduklarini ifade ederek, “X, Y ve Z kusagi diye bir yaklasimi reddediyoruz” dedi.

Bakan Yardimcisi Eminoglu Açiklamasi 'Gençleri Siniflandirmaya Çalisan Zihniyetin Karsisindayiz'
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Van’a gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardimcisi Enes Eminoglu, Ipekyolu Gençlik Merkezini ziyaret etti. Burada düzenlenen programda gençlerle bir araya gelen Bakan Yardimcisi Eminoglu, Van’in genç nüfusu bakimindan büyük bir sehir oldugunu belirtti.

Türkiye’nin 81 ilinde 10 binin üzerinde spor tesisiyle kredi ve burs imkanlariyla gençlerin yaninda olduklarini ifade eden Eminoglu, “Gençlik ve Spor Bakanligi olarak sizleri desteklemeye devam edecegiz. Sizleri seviyoruz, sizlerle birlikte yol alacagiz ve insallah sizlerle Türkiye’yi insa edecegiz. Geçlerin yaninda olmamiz ve önlerini açmamiz lazim. Gençleri siniflandirmaya ve kategorize etmeye çalisan zihniyetin de karsisindayiz. X, Y ve Z kusagi diye bir yaklasimi reddediyoruz. Biz her bir gencimizin fikrine saygi duyuyoruz” diye konustu.

Van Gençlik ve Spor Il Müdürü Yalçin Özdemir’in de katildigi program, soru-cevap bölümü ile son buldu.
Kaynak: İHA