Aziz Yildirim Açiklamasi 'Fenerbahçe'nin Su An Bir Baskan Sorunu Yoktur'

Fenerbahçe eski Baskani Aziz Yildirim, hakkinda çikan baskanlik seçimine müdahil olma haberlerini yalanlayarak, "Fenerbahçe’nin su an bir baskan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyaci vardir" dedi.

Fenerbahçe’nin efsane baskanlarindan Aziz Yildirim, baskanlik seçimi ile ilgili açiklamada bulundu. Sadettin Saran’in listesinde yer alan hiç kimseyle irtibat kurmadigini aktaran Yildirim, Fenerbahçe Baskanligi ile ilgili çalismasi olmadigini söyledi.

Yildirim açiklamasinda, "Bugün sahsim hakkinda ortaya atilan, Fenerbahçe’nin baskanlik seçimine müdahil olma karari aldigim ve Sadettin Saran’in listesinde yer alan bazi isimlerle görüstügüm yönündeki iddialarin tümü yalandir. Benim su an için Fenerbahçe baskanligiyla ilgili herhangi bir çalismam olmadigi gibi, Sadettin Saran’in listesinde yer alan hiç kimseyle de ben irtibat kurmadim. Yalnizca Saran’in listesinde yer almayi planlayan 1 kisi, benim görüslerimi dinlemek istedi ve ben de birkaç kisinin huzurunda kendisiyle düsüncelerimi paylastim. Fenerbahçe’nin su an bir baskan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyaci vardir.

Ismim üzerinden yapilan bu tip yalan haberlerle prim yapilmaktadir. Ben herhangi bir planlama içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylasirim. Sahsimin yaptigi bilgilendirmeler disinda yapilan bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA