Arnavutköy'de Trafik Sorunu Çözüme Kavusuyor

Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan Trafik Tescil Büro Amirligi’ne ek personel görevlendirmesi yapildi. Yeni polis ekipleri ile Arnavutköy’de yasanabilecek trafik sorunlarinin önlenmesi hedefleniyor.

Arnavutköy'de Trafik Sorunu Çözüme Kavusuyor
Arnavutköy’de yaya geçitlerinde ve isiklarda yapilan kural ihlalleri, engelli bireyler için ayrilan alanlara ve kaldirimlara sürücülerin araçlarini park etmesi gibi nedenlerle trafik zaman zaman durma noktasina geliyordu. Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü, sorunlarin giderilmesi amaciyla Trafik Tescil Büro Amirligi’ne personel takviyesi yapti. Düzenleme çerçevesinde trafik polislerinin sayisi arttirilirken, araçli ekiplerin her an devriye görevinde olacagi ve yaya trafik polislerinin de önemli noktalarda sabit görev yapacagi ögrenildi. Görevlendirilen yeni polis ekipleri, bugün Cumhuriyet Meydani’nda toplanarak bilgi aldi. Ekipler, ardindan görev yerlerine geçti.

Öte yandan “Sahin” olarak adlandirilan motosikletli trafik polisi ekiplerinin de ilerleyen süreçte ekiplere dahil edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA